Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר סאב באזוקה (של החברה עצמה) מדגם EL104 שעולה בארץ 1150 ש"ח אבל משום שתיבה קצת סרוטה (רק מבחוץ, אין שום נזק לסאב או לתיבה רק סריטות שטחיות. ניתן לצפות בלבד בקלות ולהשיג מראה נהדר) רק ב450!!! הנצילות שלו מדהימה ומדורגת ב107 DB!!!!! נהדר למגברים חלשים שרוצים לעשות הרבה רעש ועם זאת להישאר איכותיים ומדויקים.

וכמו כן סט קומפוננט מורל עם מידבאס מסדרת הפולס וטויטר מסדרת ההיבריד! MT-2 תעשו חיפוש קל בגוגל ותראו את הביקורות על הטויטר הזה!

אני מבקש על הסט שנמצא במצב מושלם וללא התעללות (אני נותן להם רק 50W ועדיין נשמע נפלא) רק 700 (ותבדקו כמה עולים הטויטרים האלו בנפרד...)

אני מפ"ת

פניות באייסיקיו 117858731 ובפרטי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...