Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תאונה באוגוסט האחרון. 

התאונה הייתה בכיכר תנועה, אני הייתי בפנים ורכב ניסה לעקוף מימין ופגע בי בפגוש מימין

אצלו הפגיעה בדלת שמאל.

צד ג לא מוכן להכיר בחלקו בתאונה

בעצת הראל עשיתי דוח גלובלי.

עשרת אלפים שח הנזק

עוד לא תיקנתי.

הראל יעצו לתבוע בתביעות קטנות כדי שלא יעלו לי פרמיה

אין לי סוכן, אבל כל סוכן ששאלתי אומר תני להראל לתבוע, יחזירו לך את הפרמיה אם יזכו בתביעה. 

בין השיקולים שיש לשקול,

התביעה תתנהל בבית שמש, אני גרה ליד אילת... 

מה הייתם עושים?

פורסם

יש לך תיעוד כגון סרטון ממצלמת דרך, צילומי הרכבים אחרי המפגש ולפני שהוזזו, הודאה של הנהג האחר, עד שמוכן להופיע בבית המשפט וכו׳ כי בלי תיעוד מדובר במילה נגד מילה.

מבחינתך ההפסד הכספי הצפוי הוא ההשתתפות העצמית ועלית הפרמיה. רק את תוכלי להחליט האם סכום זה (כנראה אלפי שקלים בודדים, תלוי בפרטי פוליסת הביטוח שלך) מצדיק את אבדן יום העבודה והנסיעה מאילת לבית שמש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...