Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש בבעלותי קיה סול 2017 LX דיזל.

יש לי בעיה ברכב שאני לא מצליח להבין ממה היא נגרמת,

1. כאשר הרכב במהירות נמוכה והרכב עולה על באמפרים או חורים בכביש נראה שהרכב נכנס לניוטרל והטורים קופצים ברגע שהרכב יורד מהבאמפר חוזרים הטורים והרכב ממשיך לנסוע כרגיל

2. היה כמה פעמים שמערכת ההילוכים של הרכב עברה מ1 ל3 ל5 ל7 וכשזה קרה הרכב לא הצליח להיכנס לרוורס, ברגע שמכבים ומדליקים את המנוע הבעיה נפתרת, בדרך כלל אם אני נוסע זמן רב על המצב הזה נדלקת הנורה של CHECK ENGINE אך הנורה לא נשארת קבועה.

אם מישהו יודע מה התקלה אשמח לעזרה

תודה רבה

פורסם

כמה זמן הבעיה קיימת?

לא לקחת אותו מעולם למוסך לאיבחון התקלה?

לדעתי קודם צריך לפחות למקד את סוג התקלה. מכני, חשמלי-אלקטרוני.

מכני, למשל מה שרשמת בעת מעבר על פסי האטה.

חשמלי-אלקטרוני, בעיות מגע-רופף חיישנים וכו' (שגם כן יכולים להיות מושפעים מטלטולי הדרך).

בעיות מסוג בא והולך יותר קשות לאיתור, נורת צ'ק אנג'ין יכולה לסייע לפיתרון, ע"י חיבור לסורק תקלות במוסך.

פורסם
לפני 14 דקות, IsraCar כתב:

כמה זמן הבעיה קיימת?

לא לקחת אותו מעולם למוסך לאיבחון התקלה?

לדעתי קודם צריך לפחות למקד את סוג התקלה. מכני, חשמלי-אלקטרוני.

מכני, למשל מה שרשמת בעת מעבר על פסי האטה.

חשמלי-אלקטרוני, בעיות מגע-רופף חיישנים וכו' (שגם כן יכולים להיות מושפעים מטלטולי הדרך).

בעיות מסוג בא והולך יותר קשות לאיתור, נורת צ'ק אנג'ין יכולה לסייע לפיתרון, ע"י חיבור לסורק תקלות במוסך.

יש לי את הרכב שנה

הבעיה עם הבורות בערך חצי שנה זה קורה,

לגבי התקלה השניה היא לא הופיעה הרבה זמן אבל חשבתי שאולי זה קשור

לא לקחתי את הרכב למוסך עדיין כי הנורה לא דולקת באופן סדיר וכשדיברתי עם המוסכניק הוא אמר לבוא כאשר הנורה דולקת באופן סדיר כי לא בטוח שהוא יראה מה הבעיה

פורסם

ממה שאני מבין תקלות מאוחסנות בזיכרון מחשב הרכב. גם כאשר הנורה בלוח השעונים כבויה.

ניתן לשלוף אותן בעזרת ציוד מתאים, נדרש ידע לנתח את המידע. מוסכי קיה אמורים להיות מצויידים בציוד ובידע.

חצי שנה לא לסדר בעיה כזאת יכול לגרום להחמרת הנזק. עד עכשיו עלית על בעיה שהיא עדיין קטנה חבל לחכות שיחמיר ויעלה יותר בכיס.

אם תוכל תעדכן, מעניין יהיה לשמוע כאן מה היה פיתרון התקלה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...