Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, mrmiki1234 כתב:

המתג קופץ.. לא חושב שUPS יעזור לאורך זמן

אתה לא צריך אורך זמן - אתה צריך רק שהבקר החשמלי יוציא הודעה דרך הווייפיי

פורסם

תרשם לאתר של חברת חשמל, על כל הפסקת חשמל בבניין הם שולחים SMS במידה ולא קפץ החשמל רק אצלך בבית.
גם אם אתה מחובר לבזק נחושת אז אפילו אם יש הפסקת חשמל יש אינטרנט, לפחות כנראה עד שהמצבר בארון השכונתי שלהם יגמר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 6 דקות, car_me כתב:

תרשם לאתר של חברת חשמל, על כל הפסקת חשמל בבניין הם שולחים SMS במידה ולא קפץ החשמל רק אצלך בבית.
גם אם אתה מחובר לבזק נחושת אז אפילו אם יש הפסקת חשמל יש אינטרנט, לפחות כנראה עד שהמצבר בארון השכונתי שלהם יגמר.

אין אינטרנט אם למודם שלך אין חשמל...

פורסם
לפני 52 דקות, אלעדית כתב:

אין אינטרנט אם למודם שלך אין חשמל...

עניתי לבחור מעל שדיבר על UPS, אם יש לך UPS יש לך חשמל לראוטר/מודם לפחות חצי שעה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בבית הקודם היה לי בית חכם של שיאומי, ברגע שהGATEWAY היה מתנתק מהשרת של שיאומי הייתי מקבל הודעת פוש לטלפון על הניתוק (אחרי חצי שעה נראה לי), מה שב99% מהמקרים הוביל לקפיצה בלוח החשמל (בית ישן, 2-3 צרכנים גבוהים היו מקפיצים קבוע), בזמן שהיינו בעבודה הייתי מבקש מהשכן לקפוץ רגע ולהרים את המתג שנפל.

אם האינטרנט שלך בבית סובל מנפילות קבועות ללא קשר לקפיצות החשמל הפתרון הזה לא יהיה הכי רלוונטי..

• תוכן חדש...