Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להזמין כמה חלקי פלסטיק למנוע של הרכב שלי

מדובר שסתומים , באטמים וכל מיני כאלה...

עלות החלקים כולל משלוח 1000 ש"ח (כמעט 300 דולר)

חברת שילוח DHL משלוח רגיל לא מהיר (אין אופציה אחרת)

רציתי לדעת מה עליי לצפות לתשלומים נוספים כדי לדעת האם עדיין משתלם להזמין החו"ל...

פורסם

כעיקרון צריכים לקחת 36% אבל הרבה פעמים לוקחים רק 17%.

DHL שהוא לא אקספרס זה דואר גרמני רגיל.

תוודא שהשולח לא מחייב אותך במע"מ מקומי (בגרמניה 20%).

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 דקות, amosbmw כתב:

כעיקרון צריכים לקחת 36% אבל הרבה פעמים לוקחים רק 17%.

DHL שהוא לא אקספרס זה דואר גרמני רגיל.

תוודא שהשולח לא מחייב אותך במע"מ מקומי (בגרמניה 20%).

אין כל מיני עמלות עמילות וכל החרא הזה?

פורסם
לפני 29 דקות, MESSI12 כתב:

אין כל מיני עמלות עמילות וכל החרא הזה?

אמרת דואר רגיל אז לא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

DHL משלוח רגיל זה דואר רגיל.

DHL express זה בלדרות.

ההזמנה מגרמניה?

עמוס

פורסם

זה חשבון של בלדרות.

בדואר רגיל אתה לא מקבל פירוט לפי איזה סעיפים אתה משלם.

עמוס

פורסם

אפשר להבין מה זה הדמי הקצאת אשראי?
נשמע משהו מימי הקומוניזם
ניחא לשלם להם את עלויות המימון (שזה גם מוגזם) אבל למה מינימום של 23 שקלים?
הכסף לא יוצא  מהבנק בשביל פחות מזה?
הדיו בשורת המחשב עולה להם כסף?
או שהם רוצים להיות תנובה ולחלוב את האזרחים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אשמח מאוד לדעת איפה באתר הדואר אתה רואה את זה, אני משלם מכס על חבילה לפחות פעם בשבוע ואף פעם לא הצלחתי לראות איך נעשה החישוב.

עמוס

פורסם

זה מחירון.

חשבתי שאתה מדבר על פירוט לחבילה מסויימת שלך.

גובים את הדברים האלה רק בEMS, בדואר רגיל לא.

עמוס

פורסם

יצא לי לתקשר איתם על הנושא. אמרו שזה גם התעריף לדואר רגיל. ת'אכלס, שחרור ממכס זה אותו הדבר לכל צורת משלוח. נראה הגיוני אם הם וגעש (?) גם רוצים להרוויח משהו עבור השירות שהם נותנים.

פורסם (נערך)

עזוב הגיון, בפועל לא משלמים את זה. בדואר רגיל, חלק מהחבילות אני משלם 17% (מע"מ) ובחלק אחר מחשבים לי 36%. מס קניה + מע"מ.

פעם מחשבים גם על דמי המשלוח ופעם לא.

אין חיובים מעבר לכך. אבל משגע אותי שלא מגישים לך חשבון מסודר אלא רק סכום סה"כ לתשלום.

בבלדרות אתה מקבל את כל הסעיפים.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

• תוכן חדש...