Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב מתחמם כאשר הוא על סרק ובעמידה(פקקים, רמזורים ארוכים ונסיעה איטית בעיר).

בנסיעות איטיות ובעמידה המזגן לא מקרר(פרט חשוב שעזר בניסיון בידוד התקלה).

באחת הנסיעות נתקעתי בפקק והרכב התחמם, עצרתי בצד וניסיתי להבין מה הבעיה.

ראיתי שמאוורר הרדיאטור לא מסתובב, שיחקתי והזזתי את המחברים של מאוורר הרדיאטור ובשלב מסויים, כאשר שיחקתי במחבר של נגד המאוורר המאוורר התחיל להסתובב לסירוגין.

כאשר הרכב התקרר חזרתי הביתה פירקתי את הנגד וראיתי שאחת הרגליים מנתוקות, ניסיון הלחמה חובבני עשה את העבודה לנסיעה אחת, הזמנתי נגד חדש.

לאחר שהתקנתי את הנגד החדש הנעתי את הרכב, הדלקתי את המזגן ומאוורר הרדיאטור התחיל להסתובב. החזרתי את הנגד הישן וחזרתי על הבדיקה - המאוורר לא נכנס לפעולה.

הייתי בטוח שפתרתי את הבעיה, אחרי נסיעה קצרה הרכב שוב התחמם לאחר שהשארתי אותו מונע למספר דקות.

מכיוון שהרכב לא מתחמם בכלל(זאת אומרת נשאר על טמפ׳ עבודה תקינה) בנסיעות בין עירוניות ואפילו נסיעות עירוניות במהירות סבירה הייתי בטוח(ואני עדיין די בטוח) שהבעיה היא במאוורר רדיאטור וכל מה שקשור אליו.

מבדיקה ברשת, קראתי שהמאוורר נכנס לפעולה לאחר שמקבל פיקוד ממחשב המנוע, מחשב המנוע מקבל דיווח מחיישני טמפ׳, להבנתי החיישן שעליו מסתמך מחשב ניהול המנוע לטובת הפעלת המאוורר הוא החיישן שיושב על בית הטרמוסטט, הזמנתי בית טרמוסטט חדש.

לפני החלפת בית הטרמוסטט בדקתי את הפיוזים והממסרים של מאוורר הרדיאטור - תקינים.

כמו כן עשיתי נסיעה נוספת בשעות הבוקר, הרכב התחמם לאחר 20 דקות.

החלפתי את בית הטרמוסטט, ניקיתי את כל המחברים(חיישנים, מחברי מחשב מנוע) עם contact cleaner, ויצאתי לנסיעת בדיקה נוספת.

הפעם, הרכב התחמם אחרי כ-40 דקות והאמת שבשלב מסויים הייתי בטוח שהפעם פתרתי את הבעיה.

אני קצת אובד עצות, לא מצליח להבין למה המאוורר לא נכנס לפעולה, נראה שהוא כן עובד לסירוגין.

אשמח לעצות לפני שאקח את הרכב למוסך.

תודה מראש!

פורסם (נערך)

מכיוון שאתה טוען שהמאוורר כן עובד לסירוגין הייתי בודק תחילה ויזואלית שאין איזה גוף זר בין הלהבים המפריע לפעולתו, לאחר מכן תבדוק פיזית עם היד שהמאוורר מסתובב בחופשיות ואין לו התנגדות חריגה, ולבסוף אם כל זה נמצא תקין ייתכן מאוד שהמנוע עצמו כבר עייף/תקול כתוצאה של בלאי טבעי של פחמים שחוקים שעשו את שלהם ודורשים ככל הנראה החלפה/שיפוץ.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...