Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני שנה וחודשיים עשיתי ניקוי מצערת בגלל נורה צהובה שנדלקה.

עריכה: *חיברו למחשב במוסך וראו שיש צורך בניקוי מצערת*

גילוי נאות - נסעתי עם זה לא מעט זמן כי זה נדלק...נכבה...נדלק...נכבה אז הרגיש לי לא דחוף.

כאמור, עברו שנה וחודשיים  נסעתי מאז כ - 15K והיא נדלקה שוב!

שוב פעם סחבתי את זה לאורך הרבה זמן בתחושה שזה לא דחוף ! עד שהפעם הרכב נכבה כשהוא היה בעמידה בכניסה לכיכר (כיביתי והתנעתי מחדש וזה חזר לפעול בסדר) אבל הרגשתי שזה דחוף יותר הגעתי למוסך בדחיפות.

אני מגיע למוסך אומרים לי שוב שצריך ניקוי מצערת.

עריכה: *שוב, חיברו למחשב במוסך וראו שיש צורך בניקוי מצערת*

אמרתי להם שזה לא הגיוני כל שנה לעשות ניקוי מצערת. כנראה שהבעיה היא משהו יותר רציני במערכת ההזרקה או לא יודע מה והם אפילו לא בודקים. פשוט אומרים "ניקוי מצערת צריך לעשות כל שנה - שנתיים".

אשמח לשמוע דעות של אנשי מקצוע בפורום ועצות מה לעשות.

עשיתי שוב את הניקוי מצערת אבל אני חושב אולי ללכת למוסך אחר שיעשו בדיקה מקצועית למה צריך לעשות את הניקוי הזה בצורה כל כך תכופה.

הרכב הוא מאזדה 2 שנת 2008,  עבר כבר 220 ק"מ אז הוא לא צעיר.

תודה רבה לכל העוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Yardenp4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אין נורה לניקוי מצערת, יש נורה שמתריעה על תקלה שנרשמה במחשב, וצריך לחבר לרכב סורק תקלות כדי לדעת מה קוד התקלה ולפי זה לאבחן את הבעיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אין נורה לניקוי מצערת, יש נורה שמתריעה על תקלה שנרשמה במחשב, וצריך לחבר לרכב סורק תקלות כדי לדעת מה קוד התקלה ולפי זה לאבחן את הבעיה.

תודה! אכן חיברו למחשב ובדקו.  עשיתי עריכה והוספתי את הפרט הזה בפוסט.

פורסם
בתאריך 14.9.2022 בשעה 09:39, nev כתב:

כשניקו פירקו אותה לניקיון יסודי או שרק השפריצו חומר ושפשפו מבחוץ? 

לדעתי לא פירקו..

ראיתי שמחברים את זה לבקבוק חצי ליטר כזה עם צינור דק מאוד ואז משם הזרימו חומר

• תוכן חדש...