Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם! יש לי פזיו 205 95 וברצוני להחליף מנוע

אני מחפש יבואים של מנועים וגירים מחו"ל אם משהו ידעה

כתובות וטלפונים נא תעזרו. אם משהו יכול להסביר איך מתבצעת עברה,כי שמעתי מוכרים מנועים ללא רשיון,איך לבדוק ש עם מנוע הזה לא יהיה בעיה בטסט

תודה רבה

פורסם

יבואן מנועים ותיבות הילוכים מפרוקי רכב בחו"ל ויש לו במקום גם מוסך לביצוע ההחלפה והוא מספק את כל הניירת לרישום המנוע הנרכש:

"חלפי ד.ל אזולאי בע"מ",, גולומב 28 ת"א, טל' 03-6390095,

בקש את דודי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
שלום לכם! יש לי פזיו 205 95 וברצוני להחליף מנוע

אני מחפש יבואים של מנועים וגירים מחו"ל אם משהו ידעה

כתובות וטלפונים נא תעזרו. אם משהו יכול להסביר איך מתבצעת עברה,כי שמעתי מוכרים מנועים ללא רשיון,איך לבדוק ש עם מנוע הזה לא יהיה בעיה בטסט

תודה רבה

שלום.

כאשר רטכשים מנוע מיבוא צריך לקבל מהמוכר שטר מכר למנוע + רשיון יבוא (אישור בונדד)

וגם לפעמים בקשה להטבעת מס' מנוע. כול זה לא בעיה המוכר מחויב כלפיך. אבל אים תרכיב רת המנוע

תהיה לך בעיה כי אתה צריך בנוסף לכול המסמכים שצינתי גם אישור מוסך מורשה על הרכבת מנוע.

לאור כול השינוים והבעיות שהתעוררו בזמן האחרון במכוני הרשוי והמוסכים ספק אים מישהוא יסתכן ויתן לך אישור הרכבת מנוע כי משרד התחבורה נחת על כול העסק הזה בצורה קשה ביותר והם צודקים!!!

אישור תוכל לקבל רק ממוסך שהרכיב את המנוע אים תרכיב לבד בבית אתה אלול לאכול אותה.

עוד דבר לקנות מנוע לבד מטעמי חיסכון לא טוב ולמה? אולי תחסוך כ500 ש"ח אבל תידפק באחריות

ולמה. אים מוסך ירכיב לך מנוע שאתה קניתה לבד ולא המוסך עלול להיבצר בעיה אים יסתבר לדוגמא שהמנוע לא טוב אתה בבעיה כי המוסך לא יחליף לך מנוע בחינם ותצטרך לשלם פרוק והרכבה פעם נוספת. במקרא הטוב אבל אים המיגרש שמכר לך את המנוע יגיד למשל שהמנוע טוב והמוסך לא טוב

יתחיל ויכוח מי אחרי ואתה תיפול ביין הכיסאות המיגרש יסרב להחליף את המנוע וגם המוסך ואתה

בסוף אוכל אותה. הכי נכון זה לרכוש מנוע מאותו מוסך שירכיב לך את המנוע ואז יש לך אחריות מלאה

כולל פרוק והרכה אים צריך. כול מה שכתבתי הוא מניסיון ותעשה את החשבון שלך לבד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ל. צודק במאה אחוז,אני החלפתי את המנוע בהונדה שלי,ועשיתי הכל דרך מוסך מורשה ("מורשה" הכוונה למוסך שחבר בועד המוסכים,ולא מורשה יבואן),קיבלתי אחריות על המנוע לשלושה חודשים ואת המסמכים שבני ציין,כאשר פניתי ל"עמדה מס' 1" לאשר את המנוע הוא בדק אישור מוסך מורשה.

עצה ממני,תעשה הכל דרך מוסך "מורשה" תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש.

פורסם
אתה רציני 3 חדשי אחריות.

זה בדיחה או מה...?

שלום.

אתה בטח רוצה אחריות לכול החיים!!!

תקנה רולס-רויס ואז תוכל לבוא בדרישות.

כאשר משפצים מנוע מקבלים אחריות 6 חודשים או 5000 ק"מ ברור.

אז כמה אחריות אתה רוצה על מנוע משומש? אגב מנוע אים הוא לא טוב אז מרגע ההרכבה הוא

טוב ולא צריך שלושה חודשים כדי לדעת את זה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...