Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני צריך עזרה קצת דחוף אם אפשר.

יש לי סקודה אוקטביה דיזל מנוע 1600 סמ"ק, הרכב עבר טיפול גדול עם שמן איכותי ביותר,

הרכב עבר 550000 ק"מ ונוסע ברוך השם כמו שצריך, עד שאתמול קרתה לי תקלה, אני נוסע

בעליות עם מזגן המנורת שמן נדלקת לי לסירוגין, עצרתי בצד בדקתי אם לא חסר שמן, ואכן לא חסר

אפילו גרם אחד, התופעה הזאת קרתה לי אך ורק עם מזגן בעליות, כאשר אני מכבה את המזגן ועולה

את העליות הכל תקין ושום מנורה לא דולקת אשמח מאוד לעזרה בנושא זה

תודה ויום טוב

פורסם

צריך להוציא קרטר ולנקות את היניקה של משאבת שמן.

מתחילים מזה

אם לא עוזר-החלפת משאבת שמן-החלפת /תיקון מנוע

יש לך קילומטראז לא קטן.

פורסם

כמו שקודמי כתב , בדיקה אם המשאבה סתומה (יכול להיות שנעשה תיקון כל שהוא בעבר ונעשה שימוש עודף בסיליקון לאיטום וחלקו הגיע למשאבת שמן וסתם אותה)

לבדוק במכשיר את לחץ השמן אחרי הבדיקה , ויכול להיות שהמייסבים עייפים ושהרכב בנטיה יש בריחת לחץ שמן (שלב אחד לפני שמתחיל לדפוק הקראנק) ומומלץ לעשות בדיקה מהר ולתקן לפני שהנזק יהיה פגיעה רצינית בקראנק ואז העסק לא זול בכלל .

• תוכן חדש...