Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם שריטות ברכב ניתן לטפל באופן עצמאי?

גם בשריטות שמרגישים עם האצבע וגם כאלו שלא.

האם יש דרכים פשוטות יחסית לטשטש/להעלים את השריטות? (עדיפות למשהו שלא דורש צביעה ולכה וכו')

וקס? פוליש? ידני? מקצועי? יש חומרים מיוחדים? (אני לא מתכוון לטוש שמתיימר להעלים שריטות, הבנתי שזה לא באמת עובד).

מה האופציות האפשריות?

תודה רבה

פורסם

הכל עניין של כמה חשוב לך לטפל באותם שריטות-והעניין מתבטא בכמה תכננת להשקיע לצורך העניין.

תתפלא איך פוליש ידני יכול לעשות פלאים למרבית השריטות,גם לאלו שנראות רציניות ופשוט לא מרגישים את הפח עם האצבע.

תתחיל מלקנות פוליש ידני(אני השתמשתי במגיוורס והיה מעולה),אפליקטור טוב ליישום ותוכל להעלים חלק גדול מהשריטות בפחות מ100 ש"ח ועם קצת השקעה ביישום ידני.

כמובן שבמידה ובא לך להשקיע קצת יותר תמיד עדיף ללכת לבעל מקצוע שעובד עם מכונה,חומרים איכותיים והרבה יותר נסיון ממך.

הכל עניין של עד כמה זה מפריע לך ואיזו רמה תספק אותך.

בכל מקרה מציע לך קודם כל להשקיע מעט ולנסות לעשות ידני-ואם עדיין לא ממש תהיה מסופק מהתוצאה ללכת לבעל מקצוע.

פורסם

תמונות יעזרו לתת לך תשובה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה למגיבים לעיל

חלק מהשריטות הגיעו לפח.

יצא לי להראות את זה לאיש הפחחות במוסך, העביר את האצבע, ואמר שפוליש לא יעזור כי השריטות עמוקות, והמליץ לא לעשות כלום, כי האופציה השניה היא לצבוע את כל הדלת, וזה לא מצדיק את זה. וצביעה נקודתית לא מתאימה.

האם כשהשריטה עמוקה, האופציה היחידה היא אכן צביעה של כל הדלת?

ולגבי השריטות שלא חדרו לעומק, איך עושים פוליש בצורה טובה וללא הוצאה ניכרת? איזה חומר קונים?

תודה

• תוכן חדש...