Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על רכב פיאסטה מדגם טיטניום, אני אפרט את הבעיה:

ברכב ישנה מערכת מולטימדיה מובנת (אני מניח שזה משהו מקומי מהארץ) כשהטלפון מחובר דרך שקע ה USB (כדי לשמוע מוזיקה מהטלפון) ו waze עובד אז ההוראות של הוייז נקטעות לדוגמא "בעוד .... " כשזה אמור להיות "בעוד 400 מטרים פנה שמאלה" ....

אם זה עוזר אז מדובר באייפון 6.

אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה

פורסם

אתה צריך שהמערכת תשדר דרך מצב אודיו ואז אין את "הדריסה" הזאת

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
אתה צריך שהמערכת תשדר דרך מצב אודיו ואז אין את "הדריסה" הזאת

מה הכוונה "מצב אודיו" אני שומע את הפודקאסט/מוזיקה דרך מצב "IPOD" במערכת הבידור ? יש משהו שאני מפספס?

פורסם

אתה משתמש במטען איכותי שנותן מספיק זרם?

יתכן והמטען לא נותן מפסיק זרם והפועל היוצא זה תקיעה של התכנה (הפעלת צרכנים כגון רמקול יכולים להיבא להעמסה..)

פורסם
אתה משתמש במטען איכותי שנותן מספיק זרם?

יתכן והמטען לא נותן מפסיק זרם והפועל היוצא זה תקיעה של התכנה (הפעלת צרכנים כגון רמקול יכולים להיבא להעמסה..)

ברכב יש כניסת USB

שמיועדת בדיוק למטרה הזאת, הטלפון מחובר דרך כבל תקני של אפל ישירות למערכת ומקבל ממנה הזנה.

הרמקולים של הרכב מוזנים ממערכת החשמל של הרכב.

פורסם

מיועדת אולי,

מתאימה לאפל , אני לא בטוח,

יש תקן MFI - MADE FOR IPHONE

הוא מאוד מחמיר ודורש עמידה בתקן של אפל, מטען כזה או אחר שלא נבדק ואושר סביר להניח שלא יעבור חלק עם אפל...

פורסם
מיועדת אולי,

מתאימה לאפל , אני לא בטוח,

יש תקן MFI - MADE FOR IPHONE

הוא מאוד מחמיר ודורש עמידה בתקן של אפל, מטען כזה או אחר שלא נבדק ואושר סביר להניח שלא יעבור חלק עם אפל...

ייתכן,

אבל הבעיה צצה לפני כשבועיים , ועד עכשיו לא הייתה שום בעיה , מעבר לזה אני לא רואה דרך לחבר את הטלפון למערכת השמע לכניסת ה IPOD בדרך אחרת

פורסם

זה קרה לאשתי עם נקסוס 4 וחיבור Bluetooth למערכת השמע. הטלפון הועבר לבדיקת הילדים (בני נוער) והם מצאו איזו הגדרה שסידרה את זה.

אם יש לך גישה לבן נוער מהסוג הנכון (ילד/אחיין/בן של השכנים) תן לו לנסות. זה עובד...

בערב אשאל את הילדים אם הם זוכרים באיזו הגדרה מדובר. לא מבטיח שהתשובה תהיה חיובית.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם
זה קרה לאשתי עם נקסוס 4 וחיבור Bluetooth למערכת השמע. הטלפון הועבר לבדיקת הילדים (בני נוער) והם מצאו איזו הגדרה שסידרה את זה.

אם יש לך גישה לבן נוער מהסוג הנכון (ילד/אחיין/בן של השכנים) תן לו לנסות. זה עובד...

בערב אשאל את הילדים אם הם זוכרים באיזו הגדרה מדובר. לא מבטיח שהתשובה תהיה חיובית.

מצחיק,

אני הוא הצעיר שבחבורה.

• תוכן חדש...