Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מדגדג לי להחליף רכב ואני מחפש כיון.

כבר תקופה שאני חולם על קניה של רכב שטח כלשהו (מושפע מסרטוני יוטיוב האמת), אבל מצד שני גם לא מוכן לוותר על ביצועי כביש.

הרכב רוב הזמן יבלה על הכביש ולכן לא רוצה להתפשר יותר מדי בסעיפי התנהגות, נוחות, בידוד רעשים, מהירות שיוט וכו'.

בנוסף, כיון שאני לא מתכוון לטבוע בבוץ או לנסוע בשטח טכני קשה חשבתי על ג'יפון 4X4 כלשהו לשטח קל.

דרישות:

עלויות אחזקה סבירות, אמינות, ביצועים סבירים בשטח מבלי לוותר על ביצועי בכביש, בטיחות.

רכב ישמש אותי בעיקר בסופשים, נסיעה בין עירונית + טיולים. ביומיום יעמוד בחניה, לכן צריכת הדלק פחות קריטית. אבל כן חשובה אמינות יחסית וכן עלות וזמינות חלפים סבירה. אחרי יישור קו ראשוני, מעדיף לבקר במוסף לא יותר מפעם פעמיים בשנה.

התקציב הוא בסביבות ה-30K, ואין יותר מדי רכבים בסכומים האלה שיענו על הדרישות.

בגלל שאני חובב סובארו (בארון) טבעי היה לחשוב על פורסטר טורבו.

מצאתי כמה כתבות ישנות על מודלים 03-04 ונשמע שזה בדיוק מה שאני מחפש. שילדה והתנהגות של פעם.

אשמח לשמוע רשמים עדכניים (ביצעתי חיפוש ואין הרבה מידה) על הרכב ועל גרסת הטורבו בפרט.

וגם כמובן, הצעות לרכבים אחרים שאולי לא חשבתי עליהם.

תודה וחג שמח! :-)

• תוכן חדש...