Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי היום בבעיה ברכב בה הצופר משמיע צפצוף על דעת עצמו בזמן נסיעה, מבלי שנגעתי בו כלל

אחרי כמה שניות הוא מפסיק, לא ברור אם מפסיק על דעת עצמו או בגלל שאני נוגעת בו...

 

האם למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה?

למי עלי ללכת כדי לבדוק ולתקן את הבעיה? אשמח לקבל המלצה על מקומות אמינים לפתרון הבעיה בין כפ"ס לרמת גן.

 

תודה ויום טוב לכולם.

פורסם

בעבר זה היה לי באפלאוז 97' שלי.

במנגנון המכני שמתחת לכיסוי הגה השתחרר שם איזה חלק ומה שקרה זה שהיה נוצר מגע בין 2 קצוות כך שמעגל חשמלי היה נסגר והצופר עובד.

 

אני יכול להגיד לך שזה היה לפעמים עובד באופן עצמאי גם כשהאוטו בחניה !

אני פתחתי את הכיסוי ואילתרתי משהו כדי שזה לא יקרה.

 

באיזה רכב ושנתון מדובר? לא ציינת?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

 

×
×
  • תוכן חדש...