Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי את הערכה הזאת לתיקון שריטות קטנות.

http://www.ebay.com/itm/221134327337?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

זאת השריטה. היא חדרה את הצבע.

1.jpg

לפני קבלת הערכה ניסיתי לטשטש עם פוליש. לא רק שלא הצליח גם השאיר סימני שפשוף מכוערים.

2.jpg

לאחר מילוי של צבע

3.jpg

לאחר ייבוש של יממה ושיוף עם נייר מים 2000 שמגיע בערכה

3a.JPG

3b.JPG

מבט מרחוק. האיזור מסומן באדום לאחר יישום פוליש מהערכה.

4.jpg

מזווית אחרת

5.jpg

אין לי בעיה עם מילוי השריטה בצבע. אני מנסה להבין איך אפשר להעלים את סימני השפשוף. האיזור עכור. איך מעלימים את הסימנים ומחזירים את הברק?

תודה

אביעד

פורסם (נערך)

לדעתי שייפת חזק מידי ובקוטר לא פרופורציונאלי לאיזור התיקון .

מה גם שאת מילוי השריטה עשית לדעתי לא נכון , אתה אמור כמה שפחות לצאת מהאיזור שנפגע.

יש לך פוליש גס אחר לנסות ? , לדעתי רק פוליש הוא התקווה שלך, תנסה אולי לבקש עזרה ממשהו בפורום שיש לו מכונת DA .

לגבי השריטה , לעולם לא תחזיר את המצב לכמו שהיה לפני , הערכות הללו עוזרות , אבל לא מעלימות לגמריי.

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

קודם כל תראה את הסרטון הזה:

אחרי הצביעה שמת גם לכה? בעקרון אפשר לערבב את הצבע עם הלכה וכך לעשות את שניהם במכה אחת.

כשאתה מעביר את היד על אזור השריטה, אתה מרגיש הבדלי גובה? אם יש הבדלי גובה אתה צריך להמשיך לשייף עם נייר מים. אני לא יודע אם איזה פוליש ניסית להסיר את השריטה או מה איכות הפוליש שנמצא בערכה, זה נראה שמשהו בשלב הפוליש לא מספיק כדי להחזיר את הצבע לקדמותו. אולי צריך פוליש אחר או לעשות שיוף עם נייר 2500 או 3000 ואח"כ פוליש. בכל אופן, אם לא תסתדר, אני מאזור המרכז ואוכל לנסות לעזור לך.

פורסם

אומנם זה לא יעזור לך כרגע, אבל אם היית מתייעץ קצת קודם, היית מסיים את השטשטוש הזה בצורה יפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521752-%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4296786&viewfull=1#post4296786

התיקון הזה בן שנה+ ומחזיק יפה מאוד.

מקווה שאולי זה יעזור לאחרים.

פורסם
קודם כל תראה את הסרטון הזה:

אחרי הצביעה שמת גם לכה? בעקרון אפשר לערבב את הצבע עם הלכה וכך לעשות את שניהם במכה אחת.

כשאתה מעביר את היד על אזור השריטה, אתה מרגיש הבדלי גובה? אם יש הבדלי גובה אתה צריך להמשיך לשייף עם נייר מים. אני לא יודע אם איזה פוליש ניסית להסיר את השריטה או מה איכות הפוליש שנמצא בערכה, זה נראה שמשהו בשלב הפוליש לא מספיק כדי להחזיר את הצבע לקדמותו. אולי צריך פוליש אחר או לעשות שיוף עם נייר 2500 או 3000 ואח"כ פוליש. בכל אופן, אם לא תסתדר, אני מאזור המרכז ואוכל לנסות לעזור לך.

לגבי עירבוב הלכה והצבע , אחרי שמערבבים זה מתייבש ממש מהר (10 דקות וכבר קשה להשתמש) , השאלה אם אפשר לשמור בקבוק תערובת מוכנה של לכה וצבע ? או שגם בבקבוק זה מתיבש.

פורסם

אני באמת לא יודע. יש לי 2 מיכלי תרסיס שקניתי בטופקולור, אחד עם צבע ואחד עם לכה. כשאני עושה תיקונים בצבע אני משפריץ משניהם לתוך כוס חד פעמית ומערבב.

פורסם

חזרתי לעדכן.

קיבלתי את הצעתו האדיבה של adidas1 ונפגשנו.

ניסינו לטשטש/להעלים את סימני השפשוף שנשארו לי לאחר יישום ערכת התיקון.

השלבים:

1. שטיפת הרכב

2. ריסוס ONR על המקום

3. UC עם מכונת פוליש ייעודית

התוצאה:

6.jpg

בנוסף עברנו על פגמים נוספים ברובם מתנת מוסכי ישראל ושיפרנו את מצבם.

שוב תודה ל adidas1 על האדיבות והסבלנות.

סופ"ש נעים

אביעד

• תוכן חדש...