Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש איזה פרויקט שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן לרכב ואני רוצה לדעת האם זה בר ביצוע.

אני מעוניין להתקין ברכב שלי איזה מודול או התקן מסוים שיתחבר למערכת האודיו ברכב ושברגע שנכנסים לרכב הוא יקריא הודעה מוקלטת.

מה הרעיון? בא לי להיכנס לרכב ולשמוע קריינית קוראת הודעה בסגנון welcome back MR. X to your BMW ", נראה לי שזה יכול להיות מגניב לגמרי.

במידה וזה מסובך מדי אולי אפשר להתקין יחידה קטנה עם רמקול עצמאי שברגע שפותחים סוויץ או פותחים נעילה מרכזית המערכת מקבלת מתח ומקריאה את ההודעה הנ״ל.

חיפשתי משהו דומה בפורומי חו״ל אבל אין שום אזכור.

אגב הרכב שבו אני מעוניין להתקין הוא במוו x6

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

ממליץ להתייעץ עם בתי התקנות אשר מתעסקים בעיקר עם רכבי יוקרה -

תנסה את CLASS A

תנסה את ecaudio.co.il

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...