Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתה לי בעיה במצלמת הרוורס שכאשר מעביר להילוך אחורי מופיע במסך מן קשקוש או פסים או משהו שמראה שיש בעיה בחיבור התצוגה.

(זה לא מראה מסך שחור כמו שנראה שמצלמה מנותקת.)

בקיצור אתמול ניסיתי לסדר את זה ובטעות חתכתי את הכבל שיוצא מן המערכת למצלמה.(פיזית נמצא בבגאז)

שחתכתי את הכבל RCA צהוב ראיתי שיש בו שלוש גידים + - ותצוגה.

אחרי זה שמתי לב שהנורה בתיבת ההילוכים לא עובדת וגם השליטה מההגה לא עובדת והנורה גם בשליטה בהגה לא עובדת.

הם יש למישהו רעיון מה הבעיה שנוצרה לגבי הנורה בגיר ובשליטה מההגה? המצלמה פחות אכפת לי.

אשמש לקבל את עזרתכם בנושא.

אני מאיזור הקריות אם יש מישהו שיכול לעזור אני אשמח לקבל את הטלפון שלו וכמובן בתשלום.

מנהלים יקרים במידה ועברתי על אחד החוקים אשמח שתערכו את ההודעה.

פורסם

איזה רכב זה?

ממחשבה ראשונה אפשר להסיק שכאשר חתכת את החוט ה+ נגע במינוס או בשלדה,עשית קצר וכנראה נשרף פיוז אחד או כמה.

חוץ מתאורת הגיר,שליטה מההגה והתאורה שלה יש עוד משהו שלא עובד?

בכל מקרה תתחיל מבדיקת פיוזים.

2012-04-04_005831_fuse_check.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הרכב זה מאזדה 3 ספיריט 2004

זה רק הדברים שהפסיקו לעבוד

מישהו יודע איזה נתיך יכול להישרף?

הנורה במאפרה והמצת עובד (נראה לי שזה אותו מעגל) או שאין קשר.

דרך אגב איפה נמצאים הפיוזים?

אשמח לקבל עזרה

פורסם

השליטה מההגה חזרה לעבוד לסירוגין כולל התאורה שלה אין לי מושג מה קרה שמה, בכל אופן התאורה בגיר עדיין כבויה

האם יש קשר בין הכבל שחתכתי שהוא הכבל של יציאת הווידאו מהצד של דאבל דין לתאורת גיר?

פורסם

יכול להיות אנסה להחליף נורה שמה זה לד 3.5mm והעדכן.

לגבי השליטה מההגה לאן הם מחוברים אולי המגעים רופפים ואוכל לבדוק?

• תוכן חדש...