Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר עבודת פרך שכללה 2 מעברי קומפאונד ו2 מעברי פוליש של מגס על הרכב, אני מוכן לשלב הבא. רכשתי את האופטי סיל ואני מתכנן ליישם אותו מחר.

מה בתכנון?

1. שטיפה יסודית של הרכב, התלבטות: cg citrus או פיירי כדי להסיר שאריות של החומרים הקודמים. במה לבחור? כמובן שלאחר מכן אעשה מעבר נוסף של פלסטלינה

2. לאחר ייבוש, מעבר נוסף עם ipa, קניתי 200 ml אבל עברתי על השרשור הארוך ורק קיבלתי כאב ראש.

מהו הדילול האפקטיבי ביותר שלא מזיק למשטחים השונים? אחוז הכוהל הינו 70%.

3. האם ניתן לנסות ליישם את האוטם על החישוקים, לרבות החלק הפנימי? ( אין לי בעיה להסיר את הגלגלים ). כמו כן, האם מישהו ניסה ליישם אותו בתא המנוע?

4. צורת היישום: ריסוס על אפליקטור ומעבר על המשטח, או ריסוס ישירות ללא ניגוב? נתקלתי בכמה דעות בעניין.

אם פספסתי משהו בתהליך- אשמח לשמוע מכם טרם ביצוע התהליך.

5. אוף טופיק:

אני שוקל לבצע מעבר נוסף על מכסה המנוע, עדיין יש מעט סרווילים עדינים, ללא מד עובי, שאין ברשותי כרגע, איך ניתן לדעת שאני לא מגזים?

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

אענה בקצרה:

1. תשתמש בפיירי להורדה של כל שאריות הפוליש.

לא ביצעת פלסטלינה לפני תהליך הפוליש, ואגב, הוא היה ידני או עם מכונה??

2. דלל 1:3, יהיה בטוח לשימוש.

3. ניתן ליישם אופטיסיל על החישוקים, אבל אין טעם להסחף וליישם אותו בתוך חלל הג'אנט, הוא לא הולך להחזיק מעמד זמן רב כתוצאה מהחום, החומר לא מתאים לתא המנוע.

4. שפריץ עד שפריץ וחצי על האפליקטור, תלוי בגודל הפאנל, אין טעם לנגב החומר מתאדה לבד, אם נשארו סימנים מהיישום הסיבה היא שהשתמשת ביותר מידי חומר.

וזה הולך לקרות, אל תהיה מופתע, לוקח זמן להבין את המושג less is more.

"יאללה בירי".

פורסם

1. ביצעתי פלסטלינה , זה היה יחסית מזמן, לפני הפוליש. הפוליש בוצע עם הda. ניסיתי לעבוד ידני פעם אחת והבנתי את המסר מהר מאוד.

מה אתה חושב בקשר למכסה מנוע?

תודה רבה.

M-TECH E46

פורסם

קשה לענות, לא מכיר את הרכב שלך ולא יודע כמה חיתוכים הוא עבר עד כה.

יש לי נטייה להגיד שמעבר עם מגס פוליש ופד פיניש יהיה בסדר, אבל אם אתה רוצה להיות הכי בטוח שאפשר, פשוט תשאיר ככה.

"יאללה בירי".

פורסם

הכוונה שלי הייתה ששימוש בפוליש עדין ובפד לפיניש, תתן את התוצאה הכי עדינה כביכול בהורדה של הסווירלים.

בכל מקרה רק אתה מכיר את רכבך ויודע כמה פולישים הוא עבר קודם לכן, ואם בטוח מספיק לחתוך עוד מהצבע.

אישית, בגלל החוסר ידיעה, הייתי מוותר ומשאיר את המצב כמו שהוא, מעט סווירליס לא הרגו אף אחד, הם היו חוזרים גם ככה אחרי מספר שטיפות.

בכל מקרה נשמח לתמונות של הרכב לפני/אחרי.

"יאללה בירי".

פורסם

אז, אשמח לקבל המלצה לפוליש עדין במיוחד (יותר מהאולטימט פוליש של מגס). אין חשיבות ליצרן מבחינתי.

האמת? זהו הפוליש הראשון שהרכב הזה עובר (או לפחות פעולה הראויה להקרא פוליש) במהלך מספר השנים שהוא אצלי.

אני מניח שלא יזיק לי לשים יד על מד עובי (אם מי מכם מחזיק אחד כזה, אשמח לתת קפיצה כדי לדעת מה המצב של הרכב שלי).

בנוגע לתמונות, אני מת להתחיל את התהליך, אבל השמש היום עצבנית במיוחד, כך שאני מקווה שישאר לי מספיק זמן כדי לעבוד עד כניסת השבת.

חבל שלא הצלחתי לקום מוקדם יותר היום.

M-TECH E46

פורסם

אני אשמח לקבל המלצה לפוליש עדין.

התהליך ככל הנראה יבוצע מחר, בשעות הבוקר בתקווה שלא תהיה שמש חזקה מידי. בתכנון להספיק 2 רכבים. אני מקווה שלא אתאכזב מהאופטי סיל, התלבטתי מאוד בינו לבין הג׳ט סיל.

לשמחתי, קיבלתי את מירב החבילות, כך שיש לי אפליקטורים חדשים, וכפפות מיקרופייבר וגם פלסטלינה חדשה.

צריך רק להכין את הIPA וזהו בגדול.

לירושלמים שביננו, אם אתם בעניין, הדלת פתוחה. אפשר להפוך את זה למפגשון. מי שירצה להגיע שישלח לי ה.פ

כמובן שישנה עדיפות לאלו שיכולים להביא תכשירים מעניינים (סילק שיין, onr וg6 או ווקס מעניין) שאוכל לנסות וללמוד.

M-TECH E46

פורסם

היה חם מידי היום, אך עבדתי בכל מקרה.

סיימתי עבודה של 2 שליש מהרכב שלי. ישנו אזור אחד שעדיין לא עבדתי עליו. נראה מי יצליח לנחש...

היישום קל בהרבה ממה שחשבתי, תענוג.

הפלסטלינה הסינית סבירה, אבל בניגוד למגס שעבדתי איתה בפעם האחרונה היא מוצלחת פחות ויש לה נטייה להתפרק במעט, מבחינת התוצאה היא עושה את העבודה לטעמי.

לאחר התהליך, מעבר עם ipa , השתמשתי במרסס שמשתקף על הרכב. עולה 20 שקל ועושה עבודה טובה, לא בדקתי את יכולות ההקצפה שלו.

התהליך בוצע גם על הרכב של האישה, רכב חדש למדי. ועכשיו אני רגוע יותר שיישמתי עליו את האוטם.

אעלה תמונות שלו בקרוב.

אם יש שאלות, בשמחה. תגובות יתקבלו בברכה.

חג שמח.

aqu7evyv.jpg

zynutena.jpg

ubu6aqur.jpg

da7u8esu.jpg

zu4a4asu.jpg

sadeju8y.jpg9e8ujype.jpg

M-TECH E46

פורסם

תודה רבה.

ביאס אותי הספק גשם ספק בוץ שנחת לי על הרכב.

הגיע הזמן לבדוק את האוטם? :lol:

אגב,

אשמח לקבל המלצה לווקס על בסיס קרנובה, במחיר הגיוני שייתן תוצאה יפה על הצבע שלי

M-TECH E46

פורסם

לא סיפרת אם אהבת את התוצאה של האופטיסיל.

לגבי המלצה לווקס - דווקא במקרה שלך לא הייתי הולך על קארנובה קלאסי, אלא על ספרי ווקס של אופטימום.

בגלל שאתה משתמש באופטי סיל כבסיס, הווקס שלהם ישלים לך את המראה הנדרש, וגם יאריך קצת את ההגנה על הדרך.

זה שילוב ממש מומלץ, תבדוק בלוח מכירת מוצרי דיטיילינג, אני מאמין שיש ספריי כזה למכירה.

"יאללה בירי".

פורסם

אם אהבתי? שאלה קצת טריקית. זה האוטם הראשון שאני מנסה. אני מאמין שמבחן הזמן יענה על השאלה הזו.

הרושם הראשוני שלי הוא שהוא מאוד קל ליישום, נותן תחושה טובה לאחר מכן, וזהו בינתיים.

לגבי החלופות, אני אבדוק. האם יש עוד מוצרים שכדאי לי לשקול? CG ? DJ?

ושוב,

תודה.

M-TECH E46

• תוכן חדש...