Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב לא מניע והאיש ממוקד החילוץ התקשה לומר בודאות מה הבעיה (לא חיבר מכשיר לסריקת תקלות).

האם יש מישהו שיכול להגיע (כמובן שתשלום סטנדרטי הוא מקובל), לחבר מחשב ולומר לי אם האוטו מדווח תקלה?

כשהאוטו לא מניע, קשה לדעת על סמך הנורות, מכיוון שכל הנורות דולקות.

לאופי התקלה יהיו השלכות לגבי מה שארצה לעשות עם האוטו.

תודה.

לסיפור המלא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?528660-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%95-2002-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7

פורסם
אין לי מחשב תקלות

אבל אתה יכול לנסות לראות קודים בלוח שעונים:

http://www.talkford.com/topic/127543-self-diagnostic-test/

אוקיי, ניסיתי ולפי מה שכתוב בלינק, הדברים נראים (כנראה) בסדר, עד הקודים הבאים שאני לא מבין את פשרם:

PA-46

Pb-24

PE-00

PH-10

PP-30

PS-70

Pt-43

P1 4A

P2 00

P3 00

P4 00

למישהו יש מושג?

פורסם

הקודים שרשמת לא רלוונטיים

בלחיצה הרביעית או חמישית יופיע DTc וללא לחיצה נוספת ירוצו הקודי תקלות

מתוך הלינק:

DTC. The DTCs stored will be displayed. The DTC codes will scroll through if there is more than one, or "nOnE" if there are none. See below for interpretation.

פוקוס 2002 2.0 אוט'

פורסם
הקודים שרשמת לא רלוונטיים

בלחיצה הרביעית או חמישית יופיע DTc וללא לחיצה נוספת ירוצו הקודי תקלות

מתוך הלינק:

DTC. The DTCs stored will be displayed. The DTC codes will scroll through if there is more than one, or "nOnE" if there are none. See below for interpretation.

צודק, איכשהו פספסתי את זה, כמדומני היה זה none אבל אצטרך לבדוק שוב.

בהזדמנות זו אצל את השקע לסורק התקלות.

• תוכן חדש...