Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה וחג שמח!

ברשותי יונדאי אקסנט 2005 יד 2 פרטית בלבד, קילומטרז' נוכחי 99405.

לפני יומיים הבחנתי בעת בלימה כי כאשר הרכב בולם למהירות נמוכה-מתחת ל30 קמ"ש נשמעים רעשי דפיקות מגלגל ימני אחורי ושומעים שזה כאשר הגלגל מסתובב.

אבא שלי הוציא את הגלגל והוציא את המכסה של הבלם ולא ראה שום דבר חריג (בעברו היה מוסכניק) לדעתו זה לא קשור לבלם כלל אך זה מופיע רק כאשר ני מנמיך לקראת עצירה אך לא כאשר אני נוסע במהירות נמוכה ועוצר.

מצורפות תמונות של הבלם כאשר המכסה שלו מפורק. אשמח לחוות דעת. כמו כן אשמח להמלצה על מוסך אמין וזול בבאר שבע שמתעסק עם יונדאי.

חג שמח ושנה טובה.

IMG_1468.jpg

IMG_1469.jpg

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אותה בעיה, גם עם גטס 2004, מהירויות נמוכות, תואם את מהירות הגלגל (הרבה דפיקות במהירות גבוהה, מעט דפיקות במהירות נמוכה).

פורסם

שכחתי לציין, הנקישות נשמעות רק בעת בלימה עדינה. ברגע שמוסיפים עוד לחץ על הדוושה הנקישות נעלמות.

מחר אנצל את הזמן החופשי לפירוק תופי הבלימה של הגלגלים האחוריים והחלפה ביניהם בהצלבה, ואעדכן כאן לאחר נסיעה קצרה.

Stay Dirty

פורסם

אצלי הדפיקות נשמעות רק בעת בלימה כאשר הרכב מגיע למהירות נמוכה עד לכמעט עצירה. בעת נסיעה לא נשמע כלל.

חוות דעת מישהו?

פורסם

הקפצה.

מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עדכון, דני ידין צדק! הייתי במוסך ארגמן ברחוב המלאכה בבאר שבע, עלה 100 ש"ח ללא מע"מ כולל הכל.

פורסם

טוב, הבעיה חזרה. לדעת המוסך יש לבצע לבצע הדבקה כלשהי. העלות 500 ש"ח ללא מע"מ. מישהו יכול לתת בבקשה חוות דעת?

פורסם

לדעתי עשו קצת ליטוש עם בד שמיר לדרם וזה באמת לא מספיק (וגם מסביר את המחיר בדיחה שלקחו לך) צריך חריטה ואז כדאי להתאים נעלי בילום חדשות

פורסם

דני דין תודה רבה! תוכל בבקשה להסביר לי יותר בפירוט מה לדעתך צריך לעשות כדי שאסביר זאת למוסך שלי?

פורסם

יש לך הערכה כמה זה אמור לעלות (פלוס מינוס)?

• תוכן חדש...