Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נותנים לי רכב מהעבודה שיילקח מהשכרה לתקופה מסויימת.

הציעו לי לקחת קרוז 2013 חדשה עם כמה מאות קילומטרים, לגבי הפורטה והI30 במידה וארצה אפשר להביא לי אחת מהן אך אין התחייבות לרכב חדש ויכול להיות שאקבל רכב שנת 2012 ולא מהדגמים החדשים...

מה הייתם מייעצים לי לקחת? איך הקרוז 2013 ביחס לדגמי 2012 ולדגמי 2012 של I30 והפורטה?

חשוב לי בעיקר: נוחות הנהיגה, בידוד רעשי כביש בנסיעות במהירויות גבוהות, שלא יהיה עגלה.

לא חשוב: צריכת דלק, אם יש שוק או אין וגודל בגאז ומושב אחורי.

תודה

פורסם

נהגתי על קרוז מהשכרה ( נדמה לי 2012). רכב כבד להחריד ולא נוח. מה גם שהרכבים בהשכרה מוזנחים מסריחים ונראים גרוע ( לפחות במקרה שלי שכבר החלפתי בערך 7 רכבים ב 9 חודשים) . היום אני נוהג בפורטה ( ליסינג ) הרבה יותר מהנה לנהיגה וזריזה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

נהגתי על כל הדגמים אצלנו במפעל נסיעות ארוכות אני ממש התרשמתי מהפורטה רכב שיושב טוב נוח גיר ומנוע מאוד נעימים גיר עם שישה הילוכים קדימה.

היונדי גם נחמד יש סאנרוף אבל הפרוטה לדעתי עדיפה רכב שממש אהבתי.

הקרוז רכב שגם אם אתה מקבל בחינם אתה לא רוצה בו פשוט דהייו בתחפושת בנהיגה ברכב הורגש חוסר שליטה ההיגוי לא מדויק תגובה בלחיצה על דבשת הגז איטית רכב לא מוצלח במאוחד.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
היום אני נוהג בפורטה ( ליסינג ) הרבה יותר מהנה לנהיגה וזריזה

פורטה? מהנה לנהיגה? גם אם היו באים אליי עם אקדח לראש ומנסים להוציא ממני את זה באותו משפט, לא הייתי אומר. היגוי כ"כ גרוע, חסר כל תחושה או דיוק ושלדה ממוצעת מינוס. מילא הייתה מדבר על הסיד אז ניחא. לפחות ההגה שלה מרגיש קצת יותר נורמלי, השלדה והמתלים מעניקים תחושה יותר הדוקה מהפורטה הרופסת.

הקרוז רכב שגם אם אתה מקבל בחינם אתה לא רוצה בו פשוט דהייו בתחפושת בנהיגה ברכב הורגש חוסר שליטה ההיגוי לא מדויק תגובה בלחיצה על דבשת הגז איטית רכב לא מוצלח במאוחד.

אם הייתי מקבל קרוז בחינם, הייתי לוקח צי של כאלה, מוכר, קונה רכב אחר ושומר את שאר הכסף בצד. חשבת על זה? :lol:

בכללי בכלל לא מדובר ברכב גרוע ולדעתי הוא גם לא נופל בהרבה מהקיה פורטה ברוב הפרמטרים, וגם מהיונדאי I30.

להגיד "דייהו בתחפושת" זה היה נתפס בתקופת ה-אבאו/אופטרה/ויואנט/אפיקה שנבנו על שאריות דייהו בצורה מרושלת חייב לומר. הקרוז היא בטח שלא דייהו בתחפושת וזה שיש מדינות שמקבלות אותה עם סמל דייהו לא אומר שום דבר. תכנון הרכב והמנועים של ג'נרל מוטורס האמריקאית. לא עוד דייהו. (חוץ מזה אפשר לחשוב שקיה/יונדאי בעבר "העניקו" לנו רכבים יותר טובים...). מדובר ברכב מאוד נוח, די יציב בשיוט במהירויות גבוהות, המנוע בשיוט כמעט ולא נשמע (לעומת זאת בתאוצות הוא נשמע די והותר), מאובזר מאוד, הגיר של שנתון 2013 עבר (שוב) שדרוג וכעת הוא חלק יותר, אך עדיין יחסי ההעברה ארוכים ובעל תגובות איטיות, המרווח טוב, המנוע עודן מעט.

הקיה פורטה היא גם מכונית טובה. משתבצת יפה בחלק העליון בסקאלה של הקטגוריה. היא גם מרווחת, שקטה, נעימה, מאובזרת, בעלת מזגן מקפיא, ביצועים טובים וצריכת דלק עדיפה, אבל היא לא טובה מהקרוז בצורה שהאחרים ציינו אותה כאן והקרוז מציעה יתרון בסעיף הנוחות, האבזור ואפילו ההיגוי (שבקרוז הוא די רע בשם עצמו).

היונדאי היא קצת מיושנת (בהנחה ומדובר על הדור הקודם) והיא לא מציעה משהו שהמתחרות לא. מה שכן, היא מתנהגת טוב יותר מהקרוז ומהפורטה, ההגה מרגיש הרבה יותר טוב מבשתיהן, מבנה ההאצ'בק שלה גורם לתא המטען להיות קצת מצומק, אבל הוא שימושי ונוח מאוד להטענה. בנוסף היא התחילה לקראת סוף השיווק שלה להגיע לליסינג עם סאן-רוף שנותן לרכב תחושה קצת יותר "מפוארת".

לבקשות שלך לפי דעתי הקרוז עונה בצורה טובה, אע"פ שהפורטה והיונדאי נחשבות לטובות יותר.

היא נוחה מאוד במהירויות גבוהות, המנוע עובד על סל"ד נמוך {הודות לתיבת ה-6 הילוכים ויחסי העברה ארוכים}. רעשי כביש יש בשלושתן. מצד שני היא בכלל לא זריזה וכדי לצבור תאוצה מהר, צריך להביא לחיצה נדיבה על הגז. אם לא היא, תלך על הפורטה.

בגדול, אין כמו נסיעת מבחן בשלושתן כדי לראות מי קולעת יותר לטעם שלך.

בהצלחה.

פורסם

הפורטה מכונית מנותקת לגמרי מהנהג-אין לי מושג איפה מצאת בה בהנאה.

הI30 מכונית חביבה ביותר,יש לנו כמה רכבי חברה כאלה,מכונית זריזה ביחס למשפחתיות,נוחה יחסית(לא מעייפת כמו המאזדה3).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...