Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אתה עם המלווה אתה יכול להסיע איתך רכב מלא .

כאשר נגמר לך תקופת המלווה אתה יכול רק שניים עם שלט נהג חדש

כשבנאדם עם רישיון מעל גיל 24 יעלה על הרכב כמובן בתום תקופת המלווה שוב חוזר לאוטו מלא ..

לאחר שנתיים תוכל להסיע רכב מלא .

מקווה שעזרתי

פורסם
כאשר אתה עם המלווה אתה יכול להסיע איתך רכב מלא .

כאשר נגמר לך תקופת המלווה אתה יכול רק שניים עם שלט נהג חדש

כשבנאדם עם רישיון מעל גיל 24 יעלה על הרכב כמובן בתום תקופת המלווה שוב חוזר לאוטו מלא ..

לאחר שנתיים תוכל להסיע רכב מלא .

מקווה שעזרתי

תודה אחי !!

ואפשר אולי בסיס או מקור לתשובה שלך? אני לא רוצה שיתפסו אותי נוהג עם מלווה ואוטו מלא ויגידו שזה לא חוקי

פורסם
תודה אחי !!

ואפשר אולי בסיס או מקור לתשובה שלך? אני לא רוצה שיתפסו אותי נוהג עם מלווה ואוטו מלא ויגידו שזה לא חוקי

אתה יכול להיות רגוע זה החוק, כשאני הייתי נהג חדש גם אותי תפסו עם רכב מלא כשיושב לידך אדם בעל רישיון לפחות 5 שנים מעל גיל 24.

אתה יכול להיות רגוע ולנסוע עם המלווה עם רכב מלא :-)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אתה יכול להיות רגוע זה החוק, כשאני הייתי נהג חדש גם אותי תפסו עם רכב מלא כשיושב לידך אדם בעל רישיון לפחות 5 שנים מעל גיל 24.

אתה יכול להיות רגוע ולנסוע עם המלווה עם רכב מלא :-)

חחח סבבה תודה אחשלי :)

• תוכן חדש...