Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק משדרוג המערכת בדייהטסו טריוס ומעבר למערכת מולטימדיה ממערכת סטריאו פשוטה, אשמח לדעת ממי שמכיר את הרכב אילו רמקולים ניתן להתקין שם בדלתות האחוריות והקדמיות. הרכב במקור מגיע ללא מדף אחורי ועל אף שיש לי אחד כזה, חלק מהזמן נוסעים בלעדיו ולכן זו לא אופציה להתקין 6 על 9 עליו וצריך להסתפק ברמקולים בדלתות (יש הכנה גם באחוריות).

אם אני לא טועה מדובר שם ב-6.5" אבל אני רוצה להיות בטוח.

כחלק מאותה שאלה, אשמח לדעת אם מישהו גם יודע מה הרמקולים המקוריים שהגיעו שם עם הרכב מקדימה. מאחורה אין שם רמקולים מקוריים. האם החלפת הקדמיים כדאית או שעדיף רק להוסיף אחוריים? אני לא רוצה להתחיל להתקין קומפוננט מקדימה אם אין לכך הכנה ולכן אשמח לדעת אם יש איזשהי המלצה לרמקולים במחיר סביר (עד 300-400 ש"ח לזוג) שיתנו תוצאות נחמדות (זה לא רכב של אודיופיל אלא רכב של אשה ברוב הזמן, שהיא רחוקה מאודיופילית אבל כן אוהבת לשמוע מוזיקה בנסיעה).

תודה רבה.

פורסם

תודה על התמונות, אבל אני לא מבין מהן מה גודל הרמקול. האם מדובר על 6.5"? האם יש הכנה לטוויטרים ברכב או לא? אילו רמקולים מגיעים שם במקור? על מה כדאי ללכת במחיר של עד 300 ש"ח לזוג? ראיתי שיש הרבה רמקולים של פירמות ידועות גם ב-150 ש"ח לזוג (פיוניר למשל) ושעד 300 ש"ח לזוג יש גם רוקפורד, JBL ועוד כמה מותגים "ידועים" אחרים. בהנחה שזה אכן 6.5", על איזה דגם כדאי ללכת עד 300 ש"ח? תודה רבה!

פורסם

רמקולים מקוריים מסתובבים בבית ..אני אבדוק אים חשוב לך כל כך,זה נייר+פלסטיק ,מגנט קטן מאוד-15W אים אני זוכר OEM.הכנה לטוויתרים-אין.

רמקלים ב300 שייח אני לא מתמצא

פורסם

עדיין לא הבנתי האם גודל הרמקולים הוא אכן 6.5" או שהגודל הוא אחר.

לגבי טוויטרים - האם יש הכנה מקורית ברכב או לא?

לגבי רמקולים 6.5" - אילו דגמים מומלצים בהנחה שלא מדובר על סט קומפוננט.

תודה רבה.

• תוכן חדש...