Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

רציתי לשאול את אלה ממכם שמבינים בתחום דודי השמש וכו' : בוודאי נתקלתם במבצע של משרד האנרגיה להחלפת דודי חשמל בדודים חדשים עם קולטים

הפרטים כאן

http://energy.gov.il/AboutTheOffice/SpeakerMessages/Pages/GxmsMniSpokesmanECSunHeated.aspx

מה דעתכם על איכות המערכות שמוכרות החברות שברשימה ?

האם יש חברות/דגמים מומלצים יותר/פחות ?

האם המחיר שמוצע למערכות הללו כדאי , או שמדובר במחירים שממילא ניתן להשיג בשוק ?

ועוד שאלה, כמה אמורה לעלות החלפת צינור מתכת שמוביל מ-הדוד לקולט ?

תודה!

פורסם

אני מכיר את כרומגן ויש לי דוד שמש שלהם בבית, כבר 9 שנים בערך, דוד שמש מעולה!, כמעט ולא צריך להדליק אותו על חשמל גם בחורף, אחריות של 10 שנים..

פורסם

מניסיון שלי, אני יכול להמליץ על אור הטבע

ומה הכוונה בשאלה?

ועוד שאלה, כמה אמורה לעלות החלפת צינור מתכת שמוביל מ-הדוד לקולט ?

האם יש לך כבר דוד שמש בדירה?

אם כן המבצע לא חל עליך, המבצע חל רק על כאלה שיש להם בדירה דוד חשמל.

פורסם
מניסיון שלי, אני יכול להמליץ על אור הטבע

ומה הכוונה בשאלה?

האם יש לך כבר דוד שמש בדירה?

אם כן המבצע לא חל עליך, המבצע חל רק על כאלה שיש להם בדירה דוד חשמל.

היי, יש לי דוד שמש כרגע, אני בודק מול משרד האנרגיה אם יתאפשר לבצע החלפה גם לדודי שמש ישנים.

בכל מקרה, השאלה שלי היא לגבי דליפה שיש בצינור המחזיר מים מהקולט אל הדוד (הצינור מנחושת למיטב ידיעתי) . אני רוצה להחליף את הצינור באחר, ורציתי לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות (למיטב ידיעתי שהחלפת חמם מהיר לדוד עולה כ 250 ש"ח)

פורסם

להחליף מערכת שמש מחברה רגילה יעלה כמעט כמו המחיר במבצע למעט כרומגן שאצלם המחירון ברגיל גבוה בהרבה.

להחליף צינור סחרור יעלה כ 250 ש"ח.

דרך אגב לשלם 250 על החלפת מאיץ זה נשמע זול מאוד.

אולי להחליף את הצינור יעלה פחות.

פורסם
להחליף מערכת שמש מחברה רגילה יעלה כמעט כמו המחיר במבצע למעט כרומגן שאצלם המחירון ברגיל גבוה בהרבה.

להחליף צינור סחרור יעלה כ 250 ש"ח.

דרך אגב לשלם 250 על החלפת מאיץ זה נשמע זול מאוד.

אולי להחליף את הצינור יעלה פחות.

תודה רבה!

אגב, אם אני מחליף מערכת שלמה, האם הם מחליפים לי גם את הצינורות של המים העולים ויורדים מהגג או שאת אלה לא מחליפים ?

פורסם

את הצינורות לדירה לא מחליפים כי בדרך כלל אין צורך, אם יש בעיה בצנרת הזו ההחלפה כרוכה בתשלום כ 30-40 ש"ח למטר.

פורסם
את הצינורות לדירה לא מחליפים כי בדרך כלל אין צורך, אם יש בעיה בצנרת הזו ההחלפה כרוכה בתשלום כ 30-40 ש"ח למטר.

תודה רבה.

אם במקרה אתה מכיר מתקין מומלץ באשדוד ,אשמח לקבל פרטים

• תוכן חדש...