Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, את רוב השיחות הארוכות בטלפון אני עושה עם אוזניית בלוטוס', האם זה עדיף על שיחת טלפון כשהנייד צמוד לאוזן ?

האם יש אלטרנטיבה עדיפה ?

פורסם

(א) כן, עדיף. הגם שהספיקר יושב באוזן, גוף האזניה ובו המשדר בד"כ יושב מחוץ לאוזן במרחק דומה לזה שתחזיק בו טלפון, בו בזמן שעצמת הקרינה קטנה בסדרי גודל.

(ב) אמנם בטלפון אמנם האנטנה למטה וקרובה יותר לפה מאשר למוח, יחד עם זאת היו מספיק מחקרים שהראו שדווקא רקמות המוח יחסית עמידות (הרבה נוזלים) בשעה שהיו אינדיקציות להשפעה של הקרינה על אזור הפה (גידולים בלסת). עדיין לא סופקו הוכחות כלשהן שהתקבלו כ"עובדות בסלע" בקרב הציבור הרחב, אבל לדעתי ומהכרותי עם הנושא - אני די בטוח שיש השפעות שליליות, אפילו אם הן תוצאה עקיפה של אפקט תרמי ולא שבירת DNA כתוצאה ישירה של קרינה (מה שקרני רנטגן, למשל, עשויות לעשות בחשיפה גבוהה).

(ג) לדעתי הפתרון האופטימלי זה אזנית בלוטוס עם חוט, כך שהגוף רחוק עוד יותר מהראש (מתחבר לחולצה או יושב בכיס, או מה שנוח) ומחובר לאוזן עם חוט. אני משתמש בכזו. מן הראוי לציין שאני משווק כאלה, היצרן שאני עובד איתו מייצר גם אזניות בלוטוס עם חוט וגם "רגילות" שיושבות על האוזן, אני מעדיף בריאותית את החוטיות וגם מוכר בעיקר כאלה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שאלה שאין עליה תשובה מוסמכת. הדבר היחיד הוא שהספק השידור של אזנית BT נמוך משמעותית מההספק של הטלפון, לפחות כאשר הוא בהספפקים הגבוהים (יש לטלפון מנגנון המפחית את הספק השידור כאשר הקליטה טובה).

אישית אני מסופק אם לטלפון הסלולרי השפעה בריאותית משמעותית, למעט זו הנובעת מתאונות דרכים. אבל על זה האזניה לא משפיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שגם ברמה הפרקטית אני כבר לא מסוגל להחזיק טלפון על האוזן בשעת שיחה. כשאזניה באוזן הידיים חופשיות לחפש אנשי קשר, לעבור לווייז, לשחק אנגרי בירדז, או סתם לעבור למיוט ולהמשיך לעבור על אימיילים במחשב בזמן שהטלפון בצד. אני עוד מחפש את האפליקציה שתזהה שתיקות מביכות בצד השני (בזמן שאני במיוט, עובד) ותגיד "א-הה, או-קיי".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

המהדרין טוענים שאזניה שמחוברת עם חוט לנייד יכולה בעצמה להפוך למשדר. מכיוון שהאזניה גם משמשת כאנטנה לטלפונים שקולטים FM, אני בהחלט יכול להאמין שהיא עשויה גם, בדרך של השראה כזו או אחרת, לשדר קצת קרינה מהטלפון. מכיוון שכך, ההמלצה הטובה ביותר היא אזנית בלוטוס שהיא בעצמה כוללת חוט (בין הגוף לחלק שנכנס לאוזן). מכיוון שקרינת הבלוטוס קטנטנה, אפשר להניח שקרינה משנית מהחוט שמחובר אליה קטנטנה עוד יותר, כך שזה נראה כמו הדבר הבטוח ביותר.

פורסם
המהדרין טוענים שאזניה שמחוברת עם חוט לנייד יכולה בעצמה להפוך למשדר. מכיוון שהאזניה גם משמשת כאנטנה לטלפונים שקולטים FM, אני בהחלט יכול להאמין שהיא עשויה גם, בדרך של השראה כזו או אחרת, לשדר קצת קרינה מהטלפון. מכיוון שכך, ההמלצה הטובה ביותר היא אזנית בלוטוס שהיא בעצמה כוללת חוט (בין הגוף לחלק שנכנס לאוזן). מכיוון שקרינת הבלוטוס קטנטנה, אפשר להניח שקרינה משנית מהחוט שמחובר אליה קטנטנה עוד יותר, כך שזה נראה כמו הדבר הבטוח ביותר.

אפשר קישור לתמונה או דגם של אוזניית בלוטוס עם חוט ?

פורסם

בזמנו כשהנושא היה ממש חם הייתה המלצה על אוזניות אוויר

והיה גם קופון.

גילוי נאות:

אין לי קשר לאוזניות הנ"ל או למוכר.

לא התנסתי באוזניות הנ"ל כך שאני גם לא יכול להעיד על איכות בניה ונוחות שימוש ואיכות שמיעה, כשלעצמם פרמטרים חשובים.

אני משתמש באוזניה הזו:

21lAZ3y%2BJIL._SL400_.jpg

השימוש שלי מועט ככה שהיא עונה על צרכיי.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...