Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילה לי פתאום בעיה מוזרה שהמזגן ברכב נכבה ונדלק ושמתי לב שגם הפנסי ערפל מתנהגים בצורה הזאת, פתאום יש ציקצוק מתכבה המזגן ואז עוד ציקצוק והמזגן נדלק.

זה נראה כמו בעיה חשמלית אבל אני לא מומחה ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולמי כדאי לפנות?

מזגנים? חשמל?

תודה מראש ושבת שלום

ד״א הרכב הוא סקודה פאביה שנת 2010 אם זה משנה

פורסם

אני לא יודע מה הקשר לפנסי הערפל אבל המזגן אמור להפסיק כשהוא מגיע לטמפרטורה הרצויה,

והוא נדלק שוב כשהטמפרטורה שוב עולה.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

אין שום סיכוי שהאוטו מקורר ל 16 מעלות או אפילו 20 מעלות בחום הזה.

מה שקורה שבערך על דקה וקצת המזגן פשוט מתכבה ואז אחרי גם בערך דקה הוא שוב ונדלק וכאשר הוא נכבה לא עוזר ללחוץ על הכפתור של ה ac הוא פשוט נדלק לבד, וברגע שהמזגן נכבה אי אפשר להדליק גם את פנסי ערפל סתם משהו ששמתי לב אליו.

אין לי בקרת אקלים או משהו כזה, המזגן מכני.

פורסם

יש לי חשש שמדובר על נתיח לא תקין, אבל אל תתפוס אותי במילה.

תלך למוסך מורשה סקודה הרכב על גבול האחריות וכניראה יסדרו לך את התקלה במסגרת האחריות

how it's like to drive :twisted:

פורסם

האחריות נגמרה מזמן(צמפיון נותנים שנתיים אחריות והרכב עלה בינואר 10 לכביש).

בכל מקרה זה נשמע כמו בעיית חשמל? (כיוון שיש לי חשמלאי רכב שאני מכיר שאני אוכל לקפוץ אליו שבוע הבא).

פורסם
האחריות נגמרה מזמן(צמפיון נותנים שנתיים אחריות והרכב עלה בינואר 10 לכביש).

בכל מקרה זה נשמע כמו בעיית חשמל? (כיוון שיש לי חשמלאי רכב שאני מכיר שאני אוכל לקפוץ אליו שבוע הבא).

ישנה אחריות שנה שלישית של "רצון טוב" שבמידה וטיפלת כמו שצריך במוסך מורשה אני מאמין שלא תהיה בעיה.

האם הבייעה בשני הרכיבים התחילו באותו זמן?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בהתחלה שמתי לב שזה קורה רק עם פנסי הערפל, אבל היום שמתי לב שזה הולך ביחד, מכיוון שהיה חם הדלקתי את המזגן שמתי לב שהוא נכבה ונדלק ואז סתם ניסיתי להפעיל את פנסי הערפל ראיתי שהם לא עובדים גם כאשר המזגן נכבה.

פשוט אני לא זוכר שכאשר הייתי מפעיל חימום הייתה לי את הבעיה הזאת.

פורסם

בנוגע למזגן זה נשמע כמו בעיה חשמלית או בעיה של חוסר גז (בחוסר גז המדחס אמור להפסיק לעבוד). בנוגע לפנסי ערפל יכול להיות שיש קשר, ויכול להיות שנשרף לך פיוז - בדוק את הנתיכים מתחת להגה. האור הערפל האחורי שמאלי עובד? משוך את הידית עוד החוצה. מה לגבי שאר התאורה ברכב, מפשיר אדים, מראות חשמל - הכל עובד?

האם התקנת רכיבים חשמליים ברכב לאחרונה? רדיו, רמקולים, איתוראן וכ'?

פורסם

סטיו , כן הכל עובד ותקין, אבל כאשר המזגן כבר לא עובד אז הפנסי ערפל הקדמיים והאחוורים לא עובדים וכאשר הוא נדלק בחזרה הם חוזרים לעבוד ובזמן הזה שאר הדברים האלקטרוניים עובדים.

לא התקנתי שום דבר חשמלי מעולם.

פורסם

ככל הנראה בעיה של קצר חשמלי - העניין עם פנסי הערפל רק מחזק זאת.

המזגן לא אמור להפסיק לעבוד במשך כל הנסיעה במידה והבורר על 16°. אם אתה ניגש למורשה יבואן תנסה להתווכח איתם בטענה שהרכב חדש ולא התקנת צרכן חשמלי מעולם, ולכן התקלה אינה סבירה - אולי הם יתנו לך הנחה.

ואני רוצה להבין: מה שנכבה אצלך זה המדחס (כפתור A.C) או המאוורר הפנימי (מה שמוציא למעשה אוויר מהפתחים)? כי אם זה המאוורר הפנימי הוא לא אמור להפסיק לעבוד כלל בקירור, גם אם נניח הטמפ' הייתה יורדת מתחת ל- 16°.

• תוכן חדש...