Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת לא קשורה לנושא הרכבים אבל אני חושב שיש פה מספר יודעי דבר :)

זאת השאלה , דברים שאדם כותב באינטרנט. אם זה ברשת חברתית או פורום נידח כזה או אחר , האם זה עומד בתור ציטוט רלוונטי בבית המשפט ? ז"א האם יש משקל לדברים שאני כותב באינטרנט ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אפילו יותר גרוע

על בסיס מה שתכתוב באינטרנט אתה יכול להיות מורשע בדיבה , פירסום חומר תועבה , הטרדה מינית , פגיעה בפרטיות ואפילו אונס.

פורסם

כבר יש מקרים שאנשים לא התקבלו לעבודה בגלל דברים שכתבו בפייסבוק ובאתרים אחרים. יש מנהלי/ות גיוס כ"א שמצהירים בגלוי כי במשרות מסויימות יש חיפוש ברשת על המועמד/ת לפני קבלת החלטה לקליטה או אפילו ראייון.

לפני כמה שנים היתה בישראל מישהי שנתבעה על מייל ששלחה והופץ ברשת בגנות חברה שמוכרת מוצרים ביתיים - ואותה בחורה זכתה כי הכל נמצא נכון.

לא שמנה אם הפורום נידח או הוא הכי פופולרי. דיון על השפעתו יהיה בבימ"ש אם יגיעו להערכת האפקט. מי שמרגיש נפגע יכול לפנות לבימ"ש כדי לקבל את פרטי הכותב - אם כי איני יודע מתי וכמה נענים לבקשות כאלו, בדרך כלל לא בקלות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...