Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנעתי את הרכב ביציאה מחנייה ,חיכיתי כחצי דקה כמו שאני עושה תמיד ואז נסעתי כ 400 מטר ,

לפני שלט עצור , בירידה , התחלתי להאט והרכב פשוט נכבה לי באמצע הנסיעה . ההגה ננעל

ומזל שהייתי על מהירות של כ 25 קמש שיכלתי לבלום

לאחר מכן החזרתי את הידית הילוכים ל P הרמתי את בלם היד והרכב התניע מחדש

אבל בגלל שהייתי בכרמל , פחדתי לרדת עם הרכב לקריות והשארתי שם את הרכב

ממה זה יכול לקרות ?

והאם כדאי לקרוא לגרר , או לרדת את הירידות על כ 20 30 קמש? ואז במקרה הצורך עם חס וחלילה

הרכב נכבה להשתמש בבלם יד ?

פורסם

לא הייתי מנסה את זה במקומך, גם לא במישור.

ומה אם תתחיל לנסוע, תראה שהתקלה כביכול עברה, ואחרי שעה/שעתיים/יום/יומיים היא תחזור כשאתה על 100-120 קמ״ש?

איך תבלום?

אישית הייתי מגיע עם הרכב למוסך שייבדקו את זה ביסודיות, מזמין גרר על חשבון הביטוח.

אקדים ואומר שאל תקבל תשובה בנוסח: ״זה סתם משהו חד פעמי״ מדובר בחיים שלך ושל הסובבים אותך, זה יכול להיות גם ילד בן 10 במעבר חציה שלא תצליח לבלום ותעיף אותו לכול הרוחות.

פעלת נכון, רק תמשיך ככה ותבדוק מה הבעיה בצורה סופית.

פורסם

חשוב לי לציין שהאוטו נכבה כ 400 מטר לאחר תחילת נסיעה בעת בלימה לפני תמרור עצור , לאחר מכן נדלק לי ישר .

ובבוקר שאני מתניע את הרכב , לאחר כ 150 מטר יש לי פנייה , ותמיד בבלימה לפנייה הרכב משמיע רעשים מוזרים של מן רעידות של חלק שלא ידוע לי (לא מהבלמים)

ולאחר כמה דקות זה מפסיק בזמן של בלימה

אני מטפל במוסך לא מורשה של מזדה .

ממה שקראתי אני אצטרך ללכת למוסך מורשה כדי להתחבר לסריקה

קצת מפחד שיתקעו לי כל מיני תקלות שלא באמת קשורות למצב של הרכב ,ואני רוצה להגיע עם רקע כלשהו

מה זה יכול להיות לדעתכם ?

• תוכן חדש...