Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סוזוקי סוויפט 90 עם מערכת ישנה של פיוניר , מה שאני צריך זה שמישהו שמבין קצת יחבר לי מערכת חדשה של פיוניר וזוג רמקולים אחורים 6X9 של פיוניר . יש לי גם מגבר 2 ערוצים שאני רוצה לחבר (אם זה סיפור אז לא צריך את המגבר כרגע).

בחנות של מערכות רצו 150 על התקנה של רדיו דיסק ועוד 150 על רמקולים. זה ניראה לי מחיר יקר ולא הגיוני ביחס לעבודה שיש ..

אם יש פה מישהו שיודע לעשות את הדברים האלה , אין לי בעיה לשלם מחיר הגיוני שמצדיק את העבודה.

אני מת"א ואין בעיה להגיע לערים באזור...

פורסם

שעשיתי אימון ברמת הגולן לפני 3 חודש , נסעתי עם הרכב הצבאי של המ"פ שלי בישביל להחליף רדיו דיסק ולקחו 50 ש"ח בסדנא של מערכות בקצרין ... לא ניראה לי הגיוני לשלם פי 3 במרכז.

ו150 על רמקולים ?! על מה ? אפילו את החיוט אני חושב שכבר יש .. רק צריך לחבר לרדיו דיסק

פורסם

נראלך זה דקה וחצי להעביר חיוווט של מגבר?

להחליף רדיו לרדיו אחר [ולהשאר עם שאר הדברים אותו הדבר זה לא בעיה ענייין של 100 שקל מקסימום]

אבל אם אין חוטים לרמקולים אז צריך להעביר חדשים ובישביל מגבר צריך להעביר חוטים בשני הצדדים של האוטו

פורסם

תבוא לנהריה בעד 150 אני מוכן לחבר לך גם רמקולים וגם מערכת בלי מגבר עם אתה רוצה גם מגבר ויש לך את כול החיווט תוסיף עוד 100

פורסם
נראלך זה דקה וחצי להעביר חיוווט של מגבר?

להחליף רדיו לרדיו אחר [ולהשאר עם שאר הדברים אותו הדבר זה לא בעיה ענייין של 100 שקל מקסימום]

אבל אם אין חוטים לרמקולים אז צריך להעביר חדשים ובישביל מגבר צריך להעביר חוטים בשני הצדדים של האוטו

עזוב תמגבר , לחבר רדיו דיסק וזוג רמקולים (כמעט בטוח שיש חיוט) לא ניראה לי הגיוני לשלם יותר מ150 ש"ח.

• תוכן חדש...