Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוואלה שופס יש ב"דיל היומי" טוש מסיר שריטות ב-20 שקל כולל משלוח, לינק

מישהו ניסה את הדבר הזה? כי לי זה נשמע בדיחה, אם זה היה באמת עובד אף אחד לא היה הולך לפחח...

וזה הולך עם טוש אחד לכל הצבעים, או שצריך להתאים את הצבע?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

הזמנתי פעם מהאינטרנט מ DX,

בסופ"ש האחרון אמרתי בוא ננסה אותו, את האמת הופתעתי.

שריטות עמוקות וכו הוא לא מוריד אבל כן קצת מטשטש אותם, אבל שריטות עדינות הוא דווקא כן מעלים.

זה משתנה מצבע לצבע, בטורקיז זה עבד דיי טוב, בשחור פחות טוב.

לדעתי שווה לנסות, אם אתה רוצה באינטרנט זה עולה 3 דולר, למזער את הסיכון :]

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

בדיחה. טוש לא מעלים שריטה, אולי צובע אותה בצבע דומה לצבע של הרכב, אבל בחיים לא אותו צבע. מה שניסו מעליי בטורקיז במקרה היה דומה לצבע הרכב.

פורסם
בוואלה שופס יש ב"דיל היומי" טוש מסיר שריטות ב-20 שקל כולל משלוח, לינק

מישהו ניסה את הדבר הזה? כי לי זה נשמע בדיחה, אם זה היה באמת עובד אף אחד לא היה הולך לפחח...

וזה הולך עם טוש אחד לכל הצבעים, או שצריך להתאים את הצבע?

אני ניסיתי אותו. אל תקנה. שקר בעיניים.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש לי רכב בצבע כסף, כמו שרואים בתמונת הפרופיל. השאלה היא האם יש טוש מתאים, כמו זה שהתמזל מזלו עם הצבע טורקיז.... כי זה באמת נשמע עבודה בעיניים.

יש עוד מי שניסה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...