Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני מתחיל נסיעה (רכב ידני) אז שומעים שהמוזיקה ניתקעת כאילו מגע לא טוב באיזה כבל או משהו וגם שיש בכביש חורים (שהרכב קופץ) אז הרדיו דיסק מתכבה לגמרה ונדלק שוב אז חשבתי שאיזה קבל רופף או משהו.

הוצאתי את הרדיו דיסק הדלקתי שיר וניערתי את אמא שלו (סליחה על הביטוי) והוא עבד רגיל לא התכבה ולא שום כלום.

אז השאלה שלי מה לעזאזל זה יכול להיות? מגברים? קצר? מצבר דפוק?.

פורסם

כל החיבורים במקום ומחוברים טוב בדקתי פעמיים.

וקורוזיה לא ניראה לי שיש כי רק לפני חודש חידשתי חיווט של כל המערכת ומאז זה עבד טוב עד לפני יומיים שלוש.

פורסם

קשה מאד לדעת מה הבעיה דרך דף אינטרנט. אבל זה נשמע כמו בעיה בחיבור.

תבדוק את כל החיבורים מהמצבר ועד הכבל הכי קטן במגבר ובר"ד, חשוב לבדוק גם את הבידוד של החיבורים (לפעמים המכסה מנוע נוגע במצבר ומקצר את החיבורים,חיבור המינוס של הר"ד רופף בדשבורד וכו'.)

במידה ובדקת את כל החיבורים ולא מצאת בעיה,תבדוק שאין לך נפילת מתח בזמן מוזיקה שגורמת לכיבוי המערכת.

פורסם

אז ככה בדקתי הכל את כל החוטים הכל מהגדול לקטן וההפך פתחתי את הרדיו דיסק כבר שלוש פעם הכל מחובר ניקיתי את החיבורים במצבר וזה עדיין אותו דבר. ועוד דבר יש לי רמקול שלא עובד (המגבר שרף לי אותו) והוא עדיין מחובר למגבר יש מצב זה הוא? או שהרדיו דיסק נידפק והוא עושה בעיות...? תעזרו לי בבקשה

פורסם
שאני מתחיל נסיעה (רכב ידני) אז שומעים שהמוזיקה ניתקעת כאילו מגע לא טוב באיזה כבל או משהו וגם שיש בכביש חורים (שהרכב קופץ) אז הרדיו דיסק מתכבה לגמרה ונדלק שוב אז חשבתי שאיזה קבל רופף או משהו.

הוצאתי את הרדיו דיסק הדלקתי שיר וניערתי את אמא שלו (סליחה על הביטוי) והוא עבד רגיל לא התכבה ולא שום כלום.

אז השאלה שלי מה לעזאזל זה יכול להיות? מגברים? קצר? מצבר דפוק?.

מה זאת אומרת המוסיקה נתקעת ? (מפסיק לנגן ואח"כ ממשיך / המכשיר נכבה ונדלק /הדיסק קופץ ? )

יכול להיות שזה משהו שקשור לחיווט של המגבר גם , וודא השהרימוט/כבל + / כבל - מחוזקים טוב בכניסה למגבר ...

על איזה מכשיר מדובר ואיזה מגבר ורמקולים יש לך ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

הכוונה למוזיקה ניתקעת שהוא מפסיק לנגן ואחרי זה ממשיך (אבל זה קורה רק כשאני אני מתחיל נסיע מהילוך ראשון)

וגם שיש כביש משובש והרכב קופץ אז המכשיר מתכבה ונדלק זה כאילו שני הדברים ביחד.

וזה קורה גם עם דיסק וגם USB.

וכל החיווט מחובר פיקס הפרדתי וחיברתי מחדש גם ברדיו דיסק וגם במגבר.

יש לי pioneer 3250UB ושני מגברי profile baja 1000W אחד 4 ערוצים השני מונו.

רמקולים מקוריים של הרכב 4אינץ אחד שרוף לא עובד בכלל השני נידפק האיזון מחר אני קונה חדשים ככה שזה לא ממש משנה לנתק אותם או לא ו6X9 של פיונר מאחורה דגם לא זוכר.

פורסם

תשמע , אם אתה אומר שעברת על כל החיווט והכל תקין הרעיון היחיד שיש לי זה אולי לחבר יחידת ראש אחרת , אפילו באופן פרוויזורי לכמה ימים ולראות אם התקלה ממשיכה או לא ובכך לנסות לשלול תקלה שאולי קיימת ביחידה עצמה :-/

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

תודה לכול מי שענה ונתן רעיון לתיקון המערכת.

סידרתי את המערכת כבל ה פלוס בתוך הדאשבורד התנתק לי וזה מני שהיום המערכת לא פעלה לי בכלל והבנתי שהכן מדובר בחיבור לא טוב של כבל כלשהוא.

• תוכן חדש...