Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תמערכת המקורית להפוך אותה לדאבל דין וכל זה זאת השקעה כבדה

רציתי לדעת אם אני מחליף את הרמקולים(שדווקא מהחברה באים רמקולים די איכותים) האם יהיה הבדל גדול בשמע

או מה עדיף לעשות במינימום השקעה?אני מחפש איכות ולא עוצמה חשוב להדגיש

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אני מכיר את המערכת המקורית באוטו הזה טוב מאוד ובאמת שומעים יחסית למערכת מקורית סביר מאוד אבל אין מה להשוות בין הרמקולים המקוריים לבין קומפוננט שמומלץ במחיר הכי נמוך שהוא מורל טמפו לדוגמא .

חשוב לציין שכדי לקבל יותר איכות עדיין תצטרך להחליף את הפאנל המקורי ל 1DIN (יותר זול ממולטימדיה לצורך העניין ) של חברה איכותית כגון פיוניר \ אלפיין \ קלריון לדוגמא ותצטרך גם מתאם פלסטיקה.

אתה יכול להשתמש בקומפוננט הנ"ל ללא מגבר ,אבל יש הבדל.

בוא נדבר על המחיר כרגע אמרת 1500 ואתה יכול להתגמש עוד ,הקומפוננט עולה סביבות 560-670 שקל היום חדש ,אם אתה רוצה לחשוב על מערכת כוללת זה שמשאיר לך סביבות 900 שקל למגבר ,ואתה צריך עוד כסף להתקנה + חיווט ועוד לא דיברנו על רדיודיסק וסאב.

לדעתי גם אם תלך על רכיבים יד 2 תצטרך להגדיל את התקציב בשביל מערכת כוללת.

תעשה חושבים עם עצמך לגבי התקציב ומה אתה רוצה מעצמך ,

אם אתה לא רוצה להכנס להוצאה יותר גדולה אז במינימום השקעה אתה יכול לקנות בתקציב שלך ואם תוכל עוד להתגמש קומפוננט + רדיודיסק ומתאם ואם זה מספיק לך אז תלך למתקין שיתקין לך את הקומפוננט והפאנל כמו שצריך וזכית.

מקווה שעזרתי.:-)

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...