Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון אייפון 3GS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי במתנה מחבר מכשיר אייפון 3GS. הWiFi לא עובד והמכשיר נראה כמו קוסובו אחרי הפגזת נאט"ו.

לטענת החבר שדרוג/שנמוך גרסה לא עוזר לתיקון הויירלס. מחפש מקום אמין בפתח תקוה לתיקון הבעיה.

כמו כן, האם זה מסובך להחליף את הפנל האחורי והפאנל העליון של המסך לבד?

מאיפה עדיף להזמין את החלקים?

פורסם

יכול להיות שכשתפתח את המכשיר, אתה תראה את הקונקטור פשוט מנותק (מספר 6).

jZ6cQMUHCQjSQYch.medium

בשביל להחליף את הגב של המכשיר צריך להפשיט אותו לגמרי. הנה ההוראות:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-3GS-Rear-Panel/1551/1

להחליף דיגיטייזר זה כבר יותר קל.

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-3GS-Front-Panel-Assembly/2029/1

Stay Dirty

פורסם

נסיון אישי על אייפד טא'צ של פירוק והרכבה, למרות הידים הטובות והנסיון שלי, הפירוק היה מאוד מורכב ודרש כלים מיוחדים.

אם ב 3GS המצב זהה אני ממליץ לא לנסות לבד.

הפירוק של ה-4 ידוע לי שהוא פשוט יותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

3G\3GS הכי קל לפרק מכול הסדרה, לא צריך אף כלי מיוחד חוץ מפומפה קטנה להרים את המסך(אפשר להשתמש בתופסן של מגן שמש שיש לכם ברכב)

אייפד עד עכשיו היה הכי קשה, שברתי איזה 15 קליפסים בניסיון להוציא את המסגרת מסביב למסך, מזל שאפל חשבו על זה וכול הקליפסים ניתנים להחלפה :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...