Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מערכת מולטימדיה לרכב עם מסך מגע 7 אינץ'

חשוב שלמערכת יהיה:

- בלוטות עם חייגן ( עם סנכרון מיטבי לאייפון)

- חיבור USB כולל SD

- תמיכה בפורמטי וידאו מתקדמים (MKV ועוד...)

- GPS

הרכב המיועד להתקנה פורד אספלורר 2007

אין לי בעייה עם חיקויים סינים כל עוד יש מוצר מומלץ ובמחיר טוב

בתודה

איציק

פורסם

קודם כל כן תהייה לך בעיה עים חיקויים סיניים אחרי זמן מה.

במחיר הזה יש לך מבחר רב של מכשירים איכותיים. פיוניר,קנווד ועוד כמה.

פשוט תן בדיקה בזאפ ותראה מה מוצע לך שם.

או שאתה צריך כיוון ספציפי על מה שצריך ודגמים מומלצים?

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

תודה על התשובות

אני לא כל כך מבין בתחום לכן פניתי אליכם המומחים אשמח אם תיתנו לי דגמים מסויימים ומומלצים על סמך ההתנסות שלכם

חשבתי ש: 4000 ש''ח זה תקציב מעט נמוך לחברות רציניות לכן ציינתי שגם חיקוי סיני זה בסדר אך אם אתם אומרים שזה לא יחזיק מעמד ואפשר להשיג בסכום הזה מוצר ראוי אני זורם איתכם שוב אני לא מבין.

מה שחשוב לי שהמערכת תיתן לי את כל הפרמטרים שאני רוצה כפי שציינתי בהודעה הראשונה

מחכה לעדכונים ממכם...

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר שהיו JVC טובים בסביבות ה 4K. אומנם בלי GPS אבל יש מסך נשלף ו BT. לא זוכר את הדגם- חבר קנה כזה ואני מאוד התרשמתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

GPS אולי הכי חשוב מבחינתי

אם תהיה סטייה קטנה במחיר כלפי מעלה אשקול זאת בתנאי שיהיה את כל מה שאני מבקש

פורסם

אז זהו אני לא כל כך בטוח,מחר אני אדע את זה.

יכול להיות שלמערכת הזאת יש חיבור לאייפון שרואים במסך את כל המסך של האייפון,מה שאומר שאם אתה רוצה לחסוך בGPS אתה פשוט יכול לחבר את האייפון(במידה וזה המכשיר שלך) למערכת ובה לראות את הWAZE או הIGO שיש לך באייפון ועוד פעם במידה ויש.

לפי די שימושי ושווה בדיקה.

מחר אני אחזור לפה עם קצת יותר פרטים ונראה מה המערכת הזאת שווה,אם לא אז יש איזו מערכת של קנווד שהציעו לי אותה בסכום של 2300 ש"ח שלפי דעתי זה זול מדי אבל נראית לי גם די טובה אבל המחיר הזול קצת מרתיע אותי,זאת אומרת מרתיע מהאיכות שלה אבל מבדיקה ביוטיוב היא נראית לי ממש ממש שווה אז גם אותה אני אבדוק.

אם היה לי את הדגם הייתי רושם לך פה.

פורסם

שמע לפני שמכרתי את המאזדה חודש לפני קניתי מערכת של קנווד .. היא חדשה .. בדיוק חודש השתמשתי בה

אם תרצה אני מעוניין למכור

יצא לך גם יותר זול כי יד שניה והיא חדשה

פורסם

תלמד שתמיד אין טעם להתסכל בזאפ,ישנם הרבה מאוד מקומות שאפשר לברר לגבי מכשירים וזאפ לפי דעתי מקום מאוד לא מומלץ.

השגתי הצעת מחיר על הJVC בסכום של 2900 שקל,כמובן עם אחריות ל 3 שנים, ממקום טוב שמוכרים בו מערכות,הם פשוט היבואנים של המערכת הזאת ובגלל זה המחיר הנמוך.

אפשר לבדוק אם הם יעשו מחיר יותר טוב ל2 המערכות האלה,כמעט קניתי את המערכת הזאת ב 4K.

ד"א אתה יכול להזמין אותה מאתר AMAZON בסכום של כ2000 שקל כולל משלוח ומסים,אני אישית לא עושה את זה בגלל האחריות.

פורסם

וייפר איך אני מגיע ליבואנים ואיך אני מברר על כל יבואן מה הוא מייבא איזה מוצרים של אודיו

,

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

אני לא יודע איך אפשר להגיע ליבואנים עצמם,

פשוט חיפשתי בכל מיני מקומות ועשיתי כמה בירורים כי אני שונא לצאת פראייר ולשלם יותר על אוויר אז אני לא בדיוק קונה ישר כל מה שאני מקבל בשק אני קצת מברר לפני זה.

המקום הזה שהגעתי אליו אני לא יודע אם הם יבואנים של עוד חברות אבל הם טוענים שהם מייבאים לארץ את כל סוגי הJVC ובגלל זה המחירים הנמוכים.

שמע אם יש אחריות והכל כמו שצריך אני נוטה להאמין לזה,הזמנתי מסגרת מחו"ל לרכב שלי וברגע שהיא תגיע אני ארכוש משם את המערכת הזאת.

אם תרצה מס' דבר איתי בפרטי.

הבנתי שיש להם עוד כמה דברים מעניינים ולא אני לא איזה יחצן שלהם או משהו כזה אני פשוט לא רוצה שאנשים ישלמו סתם יותר כסף על כלום אז אני מעדיף לפרגן לכם פה במה שאני יכול.

פורסם

אתה יודע אם יש להם קומפוננטים למכירה של פוקל ומורל.

ומגברים של jbl?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

• תוכן חדש...