Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אתה קודם צריך ליפתור את הבעיה בבית

בהמשך כל ההצעות פה מצוינות תיבחר אפילו 3 מהם :lol:

אבל תחשוב שעד שהבעיה של האמא ובן זוגה לא תיפתר כל פעולה בנידון תיגרור כניראה תגובה או מהפך כל שהוא חיובי או שלילי

"חפירה קלה במוחותיהם" קצת פסיכולוגיה

יכול ליהיות מצב שתצליח בעינין אחד אבל תהרוס משהו קרוב אחר

(תחשוב על זה רק אתה מכיר את האמא וחברה-יכול ליהיות שאני טועה!!)

בכל אופן בהצלחה בהמשך הדרך

ומי יתן גזר דיין של קטיעת איברים לגנבים

והטלת מום באחד מהחושים לרמאים

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

שעובד במוסך ( אבא שלי הוא בעל המוסך)

אני מתרתח כל פעם מחדש כשאני שומע סיפורים כאלו!!!

המכונאים (אם אפשר לקרוא להם כך) פשוט הורסים את כל האמינות של ענף המוסכים

וגרוע מכך הם מסכנים חיי אדם בשביל כמה פרוטות עלובות!!

תמיד יהיו מוסכים ומכונאים שיעשו קומבינות ויקחו פחות כסף אבל לטווח הארוך זה אף פעם לא משתלם.

יש אנשים שבאים למוסך שואלים מחיר של טיפול ואמרים "אבל יש טיפול ב170 שקל"

אתם יודעים מה אבא שלי אומר להם??? "תלכו לעשות טיפול שם תלכו..... נראה כמה מהר אתם תחזרו..." ואתם יודעים מה?? הם בסוף חוזרים עם הראש בין הרגליים מבושה.

לא חסר חולרות בענף הזה ואל תתפתו ל"קומבינות" ומבצעים!!!

יום טוב לכולם

פורסם

ידוע שאין לסמוך על מוסכים.

יש לבקש תמיד במוסך שכל חלק שמוחלף יש לשים את החלק הישן פגום בתוף הרכב. ולקבל קבלה מפורטת עם אחריות על כל דבר שהוחלף + הסבר.

לכל אדם אני מעמין יש סיפור על מוסך כל שהוא.

לי היה סיפור על זה שהרכב שלי לא עבר טסט על ברקסים (נזילת משאבת ברקס אחורי).

פניתי למוסך בב"ב מורשה של רנו הם החליפו משאבה הגעתי לטסט חוזר ומצב הברקסים האחוריים היה גרוע (לא עבדו) הבוחן לא האמין. אחרי 5 פעמים שעשיתי טיול כל בוקר בין מכון הרישוי למוסך הרכב עבר (כאשר בפעמים האחרונים המליצו לי על קומבינה שידברו עם משהוא שם והוא יעביר לי את הרכב).

מוסכים כאלה היו צריכים מזמן להסגר. קיום מוסכים כאלה מראה שמשרד התחבורה אינו עושה את עבודתו. לא פלא שיש תאונות.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם
ידוע שאין לסמוך על מוסכים.

יש לבקש תמיד במוסך שכל חלק שמוחלף יש לשים את החלק הישן פגום בתוף הרכב. ולקבל קבלה מפורטת עם אחריות על כל דבר שהוחלף + הסבר.

אין צורך לבקש מהמוסך שישאיר את החלקים המוחלפים ברכב, זוהי חובתו :!:

לי היה סיפור על זה שהרכב שלי לא עבר טסט על ברקסים (נזילת משאבת ברקס אחורי).

פניתי למוסך בב"ב מורשה של רנו הם החליפו משאבה הגעתי לטסט חוזר ומצב הברקסים האחוריים היה גרוע (לא עבדו) הבוחן לא האמין. אחרי 5 פעמים שעשיתי טיול כל בוקר בין מכון הרישוי למוסך הרכב עבר (כאשר בפעמים האחרונים המליצו לי על קומבינה שידברו עם משהוא שם והוא יעביר לי את הרכב).

מוסכים כאלה היו צריכים מזמן להסגר. קיום מוסכים כאלה מראה שמשרד התחבורה אינו עושה את עבודתו. לא פלא שיש תאונות.

הח' מש' בלם נוזלת, ללא הח' נעלי בילום וחריטת תופים, תגרור אחריה ירידה בכושר הבלימה של הרכב.

בשל זאת הרכב לא צלח את המבחן השנתי.

במקרה הזה אין לך להלין אלא על עצמך, מאחר ולא נתת אישור למוסך להחליף/לתקן את שאר המכלולים בבלם האח'.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...