Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה,

קנינו רכב חדש בשעה טובה, ברכב הקודם היה לנו תו נכה.

הרכב הגיע שבוע שעבר ואילו התו אמרו שישלחו לנו בדואר ועדיין לא הגיע התו.

עכשיו הרכב החדש חנה בחניון ציבורי (קניון מלחה) בחניית נכים, עם התו הישן.

אמי חזרה לרכב ומגלה מדבקה של רכב זה חנה במקום אסור בלה בלה בלה על החלון.

מה אפשר לעשות בעניין והאם זה חוקי להדביק על הרכב מדבקה כזאת? הרי השומרים של הקניון הם לא פקחים ולדעתי זוהי השחתת רכוש, אין להם זכות לגעת לי באוטו.

בואו נגיד ששמעתי את זה הייתי ככה :evil: אם זה היה מוצדק אז הייתי מבין אבל ראבק, הבנאדם לא מבריא תוך שבוע בגלל שאין לו תו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ראה הצעת חוק בנושא

http://oknesset.org/bill/5320/

לא ידוע לי מה הסטטוס של הצעת החוק הזו והאם נעברה עבירה על ידי הנהלת החניון.

תו החנייה שלך אינו תואם את מספר הרכב ולכן עברת לכאורה עבירה.

אם היו לך הוצאות ניקוי או נגרם לך נזק - פנה להנהלת החניון.

פורסם

התו הקודם שווה כקליפת השום ברגע שאתה מציג אותו ברכב שאינו רשום בתו. במקרה הזה, זה הסתיים במדבקה ואי נעימות. במקרים אחרים זה היה יכול להסתיים בדו"ח והיית נאלץ להגיש ערר עם הוכחות ולצפות לחסדי תובע. לפחות מבחינת העובדות היבשות, התובע לא חייב לוותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בדיוק מה שרציתי להגיד.

אני אישית מעדיף מדבקה שדורשת ממני 20 דק' עבודה להסיר מאשר דו"ח שייקח לי הרבה זמן (אם בכלל) לבטל.

מעצבן אבל חפיף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

איך אתה יודע שזה השומר של החניון ולא קבוצת פעילים שדואגים שערסים ואנשים מפגרים לא היתר יתפסו חניית נכה לאדם נכה באמת, סתם השערה.

פורסם
הסיפור הוא כזה,

קנינו רכב חדש בשעה טובה, ברכב הקודם היה לנו תו נכה.

הרכב הגיע שבוע שעבר ואילו התו אמרו שישלחו לנו בדואר ועדיין לא הגיע התו.

עכשיו הרכב החדש חנה בחניון ציבורי (קניון מלחה) בחניית נכים, עם התו הישן.

אמי חזרה לרכב ומגלה מדבקה של רכב זה חנה במקום אסור בלה בלה בלה על החלון.

מה אפשר לעשות בעניין והאם זה חוקי להדביק על הרכב מדבקה כזאת? הרי השומרים של הקניון הם לא פקחים ולדעתי זוהי השחתת רכוש, אין להם זכות לגעת לי באוטו.

בואו נגיד ששמעתי את זה הייתי ככה :evil: אם זה היה מוצדק אז הייתי מבין אבל ראבק, הבנאדם לא מבריא תוך שבוע בגלל שאין לו תו.

תודה רבה לעוזרים.

גש לתחנת המשטרה ותגיש תלונה על גרימת נזק לרכב נגד הנהלת הקניון

פורסם

אני מניח שאחרי שנתיים (שימו לב לתאריך פתיחת השרשור) בעל הרכב כבר שכח מהנושא וניקה את שארית המדבקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מניח שאחרי שנתיים (שימו לב לתאריך פתיחת השרשור) בעל הרכב כבר שכח מהנושא וניקה את שארית המדבקה.

עידן

חחחחחחחחח. מוציאים שרשורים מהבויידם.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...