Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לפני שבוע רכשתי רכב לאחר בדיקה במכון מורשה. בבדיקה חובר הרכב למחשב ונמצא רישום של תקלה החלפת מצט להט. לאחר הרכישה הכנסתי את הרכב לטיפול כולל טיימינג במוסך (לא מורשה) לאחר הטיפול בעל המוסך חיבר את הרכב למחשב ונרשמו התקלות הנ"ל:

DF088 Flywheel signal information consistency

DF070 Camshaft/engine speed sensor consistency

DF099 Cylinder 1 injector circuit

DF090 Analogue To Digital Converter

בעל המוסך טוען שאין קשר לטיפול וכנראה לא בוצעה בדיקה נכונה במכון (לדבריו יש קושי באבחון ממוחשב של רנו).

האם ייתכן שכל אוסף התקלות הינו קשור לטיימינג? או במקרה צץ לו לאחר שבוע מבדיקה במכון?

תודה

תומר

פורסם

תתחבר עם סורק מקורי של רנו במוסך מורשה כי התקלות אלו אולי סתם קפצו ואין שום קושי באיבחון למי שמכיר את הרכב

זה בעיה מוכרת ....תקלות שלא קשורות בהתחברות עם כל מיני סורקים שיש אצל מוסכים לא מורשים

פורסם

אני יכול להגיד לך שהסורק מסוג X431 שיש בלא מעט מוסכים עושה וקורא את אותם הדברים בדיוק כמו בסורק המקורי של רנו.

חוץ מאופציות של צריבה התאמת מפתחות וכו' הוא ממש זהה.

פורסם

אני יכול להגיש לך שלא, מוסכים מביאים את הרכבים אלי ואני מקבל תקלות אחרות ממה שהם קבלו מה גם שלרכבים חדשים סורקים רגילים בכלל לא מתחברים, רק נותנים תקלות OBD

פורסם

אז אני יכול להגיד לך שיש לי את הסורק של רנו (Can Clip) וגם סורק של Lunch X431 והוא נותן אותן תקלות ואותן אפשרויות 1:1.

פורסם

לפלאונס צריך חיבור רשת רנו...יש לך? לא ענית מה זה CAN CLIP

לגבי השאר, יצרת תקלות דמה? נסית את כל סוגי התקלות? מנסיון יש הבדלים עם הרבה סורקים תחליפיים שיש בשוק אבל אני לא יודע ספציפית כי אני עובד רק עם סורקים מקוריים ומעודכנים

לפתוח השרשור אני ממליץ לגשת למוסך מורשה כי התקלות שרשמת כלל לא מוכרות לסוג הרכב הזה

פורסם

טוב, זה רק המתאם שנקרא ברנו משהו אחר בכלל ולכן לא הבנתי למה אתה מתכוון

היום יש כבר מתאם מסוג חדש שמתאים לפולאנס ולדגמים חדשים האחרים אבל גם לישנים

אתה עובד במוסך מורשה?

פורסם

הבנתי.. נשאר כמובן העניין העניין הפעוט לגמרי של התוכנה שנכון להיום לא עולה על כל מחשב בקיצר היצרן דאג לחסימת hardware בשלב מסויים וזה נכון לעוד יצרנים שאני יודע משיחות עם קולגות שעובדים במוסכים מורשים של יבואן

לגבי פלאונס, אם ניסת להתחבר ואני בספק קבלת נתונים ממש שטחיים אם בכלל כי ללא מתאם וסוג חדש ותוכנה מעודכת עם חיבור רשת רנו אי אפשר לתקשר עם הרכב בצורה תקינה

פורסם

נרגעתי

היום אתה לא צריך להתחתן עם היבואן , רק תבוא עם האוטו ונעשה לך מחיר מיוחד על הפעולות שאתה לא יכול לעשות

• תוכן חדש...