Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי ספויילרים או פילטר פתוח אינם חוקיים? נניח והוא מתכנן להניח אמבטיה בתוך ספויילר אז בסדר, אבל ספויילרים

ממתי הם לא חוקיים? פילטר פתוח מה לא חוקי בו? מעולם לא עשה לי בעיות פילטר פתוח.

ובכלל לקנות GT מה קשור? איזו GT הוא כבר יכול לקנות? הרכב שלו שווה אולי 10K מה כבר יוסיף כדי להתקדם ל GT שנת 95שפוכה שכול היום ישקיע רק בתיקונים. לא נראה לי וחלילה לא מזלזל בו או בכיסו שהוא יכול להתמודד מול ההוצאות של GT. לא בדלק ובטח לא בחלפים, ביטוח והשד יודע מה.

ולפותח השרשור. יש לך מנוע בוקסר יש לו אחלה צליל תעזוב שיפורים לא ממש ישנה במנוע ישן שכזה.

300hp ,

מצטער להיות זה שמבשר רעות אבל פילטר פתוח זה לא חוקי (אני קיבלתי על זה הורדה דרך אגב) אה וגם ראיתי אנשים שמקבלים הורדות על ספוילר מקורי מהחברה (אימפרזה STI) אז זה וזה לא חוקיים עובדה!

טוב בוא נראה איך GT קשורה , לעשות פרויקט טורבו למנוע שלו יעלה לפחות את השלושים ארבעים אלף (פרויקט כמו שצריך) הכולל את ההתקנות השינויים החיזוקים הצנרות מחשב הניהול וכל מה שצריך , אז אם הוא ימכור את שלו ב 10 נניח ויוסיף 30 או 35 יש לו GT עם מנוע חזק והנעה כפולה אז כן זה קצת קשור

יש לך את האפשרות האטמוספרית של לבנות מנוע מחדש הכולל שינוי יחס דחיסה פורטינג חיזוק בוכנות וכולי שכאן אתה תגיע כבר למשהו כמו 15-20 אלף ש"ח עכשיו תוסיף לזה את הכסף שכבר הוצאת על הרכב שלך בשביל שיראה כמו אימפרזה GT ותראה איזו הפתעה הגעת לסכום של אימפרזה GT .

הבנת איך GT קשורה ??

בכל אופן לפותח השרשור אם אתה רוצה לחזק מנוע ולבנות אותו מחדש זה יעלה לך כמו לרכוש אימפרזה GT לכן לא מומלץ לך ואם אתה עדיין לא מבין למה אז גש למוסך הקרוב לביתך ותתחיל לבנות מנוע מחדש רק כדי לשלם על אימפרזה GT אבל להיות ללא הביצועים שלה .

ודרך אני לא מבוגר ואין לי פיאט (ואני מאוד תומך בשיפורי רכב רק שבמקרה שלך זה ללא טעם וריח)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אחי אמיר גם אתה לא הבנתה אותי אני פשוט רוצה להרגיש קצת כוח אני לא חשבתי על בניית מנוע או אפילו הרכבת טורבו

חשבתי על החלפת מזרקים הוספת צ'פ אינטרקולר ..מהשהו כזה

אני לא חושב על רכישת GT בגלל שהיה לי אחת ואתה לא מבין כמה כסף זרקתי עליה אתה תצטרך לעבוד כל החודש אך ורק רק כדי שצליח להחזיק אוטו כזה

פורסם

זה עובד ככה , ככל שתשקיע יותר תקבל יותר ובאטמוספרי יותר קשה לשפר מאשר מנוע בעל מגדש טורבו , הדברים שציינת יעלו לא מעט כסף וייתנו לך ממש מעט כח , בקיצר אין תמורה בעד האגרה (כמו הערוץ ה1 בערך) , או שתשקיע הרבה לקבל הרבה או שתשקיע מעט לקבל מעט

לדוגמא החלפת המזרקים שציינת לא ייתנו כלום אלה רק יציפו את המנוע הקיים צי'פ אם קיים יעלה משהו כמו 1000 - 2000 שקלים וייתנו בלחץ 10 סוסים ואינטרקולר לא יעשה לך כלום ולאן חשבת לחבר אותו אם אין לך טורבו במנוע ?

אתה כן יכול להרכיב צנרת פליטה ישירה ומוגדלת (עלות של כמה אלפי שקלים) ותתן לך אולי עוד 5-6 כוחות סוס אולי קיט יניקה שייתן איזה 3-4 סוסים הקיצר הבנת מה הכיוון ?

אם הייתה לך אימפרזה טורבו אולי היית מבין שאינטרקולר לא ייתן לך כלום , בכל אופן כל מה שציינת לא ממש יועיל לך אם עד עכשיו לא הבנת הכי יעיל לך זה לעשות יישור קו לרכב ושהמנוע יעבוד עגול וחלק (תחליף חלקים בלויים וישנים) וסע עד שתחליט שתרצה אוטו יותר חזק מטבעו או עם בסיס יותר טוב לשיפורים .

דרך אגב אם היינו בחו"ל הייתי אומר לך לשתול EJ20 עם גיר STI גם כי זה חוקי וגם כי שמה המחירים בדיחה לעומת ישראל מה שגם זה חוקי

בכל אופן בהצלחה באיזו דרך שתבחר

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

תמצא GT מרוסקת.

קח את המנוע, את מערכת ההנעה, מערכת הבלימה המתלים וכו'

ותעשה ניתוח.

אפשרי זה כן.

לגבי חוקיות קשה לי להאמין שיאשרו לך.

לגבי הכסף, תלוי בקומבינטוריות שלך.

בהצלחה.

נ.ב: מה הקשר בין הכותרת לתוכן ?!

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
אחי אמיר גם אתה לא הבנתה אותי אני פשוט רוצה להרגיש קצת כוח אני לא חשבתי על בניית מנוע או אפילו הרכבת טורבו

חשבתי על החלפת מזרקים הוספת צ'פ אינטרקולר ..מהשהו כזה

אני לא חושב על רכישת GT בגלל שהיה לי אחת ואתה לא מבין כמה כסף זרקתי עליה אתה תצטרך לעבוד כל החודש אך ורק רק כדי שצליח להחזיק אוטו כזה

שמע ידידי, אל תפגע, אבל אתה נראה לי ילדון שיצא לחופש הגדול ולא קיבל מספיק חוברות צביעה.

אין שום קשר בין הכותרת שלך לתוכן ההודעות שלך, אתה כותב דברים שאתה לא מבין בהם בכלל

כמו הוספת צ'יפ ואינטרקולר... מה הקשר לאינטרקולר? אתה יודע בכלל מה זה או שרק ראית את זה ב-NFS?

ובנוסף אתה כותב שהיתה לך GT... מה אתה בא לעבוד עלינו?

איזה בחור עם GT ימכור אותה, יקנה ליאונה רגילה שנת 97 ואז עוד ישים לה תוספת שרק תראה בכאילו GT? :roll:

הזוי שהשרשור הזה הגיע לשני עמודים בכלל.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

אם היתה יודע מה לעשות לאוטו שלי לא פונה אילכם בשאילה כזו ... קיצר כבר אמיר עזר לי

שמע ידידי,אך תפגע, היהלי אמפריזה טורבו GT כשהיתה מסתכל על המכוניות כאילו שהם מהחלל אבל בחיים יש המון דברים חוץ מהאוטו שזרוק בחצר

פורסם

גם אני רציתי להגדיל מנוע מ 1.6 ל 2 ליטר זה בעיה במדינה כמו שלנו.

יש כזה דבר שניקרא חריטה פותחים את המנוע מחליפים את כל הדברים לחלקים של המנוע 1.8.

מוסיף כמו 20 כ"ס לא יותר עולה במחיר של מנוע חדש בין 4000-6000 ש"ח.

תוסיף לזה צנרט כל הדרך בלי ממרים מוסיף עוד 5-10 כ"ס אני אומר את כל זה מאנשים שאמרו לי ככה אבל בקשר לחריטה זה בדוק.

דרך הגב אני אישית חושב להחליף את החיצוניות של הרכב זה ממש מצחיק הרכב יפה אבל לא נוסע בכלל מה שהיתי ממליץ לך תימכור את כל התוספות החיצוניות.דבר ראשון אם זה מפיבר זה מהשמש הישראלית פשוט תוך שנה שתניים ישבר לך וחבל על הכסף תימכור ותביא טמבונים מפלסטיק של אימפרזה 98+.

ולכל אלה שאומרים תימכור וקנה GT זה בעיה בביטוח במחיר הדלק חלקים יותר יקרים לך תימצא GT ללא תאונות ועוד במחיר נורמאלי ממש אבל ממש קשה.

מקווה שעזרתי אם משהו דבר איתי בפרטי

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

אמיר הלכת רחוק הוא ביקש קצת תאוצה שוב אין קשר בין GT למה שהוא ביקש. אתה הפכת את הרכב

שלו ל NEED FOR SPEED הוא לא ביקש את זה. כמו שאמרתי GT זה לא בשבילו.

פילטר פתוח לא מהווה בעיה לא יודע למה עשו לך בעיות לי לא עשו בכל הרכבים וגם בנוכחי. אני עובר טסט ללא בעיות.

ספויילר? נכון שים משהו קיצוני אולי אבל משהו נורמאלי לא יהיה בעיות. שמתי לב שאתם מחפשים קיצוניות בדברים

לכו על הדברים הפשוטים בחיים.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם
זה עובד ככה , ככל שתשקיע יותר תקבל יותר ובאטמוספרי יותר קשה לשפר מאשר מנוע בעל מגדש טורבו , הדברים שציינת יעלו לא מעט כסף וייתנו לך ממש מעט כח , בקיצר אין תמורה בעד האגרה (כמו הערוץ ה1 בערך) , או שתשקיע הרבה לקבל הרבה או שתשקיע מעט לקבל מעט

לדוגמא החלפת המזרקים שציינת לא ייתנו כלום אלה רק יציפו את המנוע הקיים צי'פ אם קיים יעלה משהו כמו 1000 - 2000 שקלים וייתנו בלחץ 10 סוסים ואינטרקולר לא יעשה לך כלום ולאן חשבת לחבר אותו אם אין לך טורבו במנוע ?

אתה כן יכול להרכיב צנרת פליטה ישירה ומוגדלת (עלות של כמה אלפי שקלים) ותתן לך אולי עוד 5-6 כוחות סוס אולי קיט יניקה שייתן איזה 3-4 סוסים הקיצר הבנת מה הכיוון ?

אם הייתה לך אימפרזה טורבו אולי היית מבין שאינטרקולר לא ייתן לך כלום , בכל אופן כל מה שציינת לא ממש יועיל לך אם עד עכשיו לא הבנת הכי יעיל לך זה לעשות יישור קו לרכב ושהמנוע יעבוד עגול וחלק (תחליף חלקים בלויים וישנים) וסע עד שתחליט שתרצה אוטו יותר חזק מטבעו או עם בסיס יותר טוב לשיפורים .

דרך אגב אם היינו בחו"ל הייתי אומר לך לשתול EJ20 עם גיר STI גם כי זה חוקי וגם כי שמה המחירים בדיחה לעומת ישראל מה שגם זה חוקי

בכל אופן בהצלחה באיזו דרך שתבחר

וסתם ככה התשובות שלך הם רק כדי להראות לו כי אתה מבין בכל מה שקשור לשיפורים

אתה לא באמת חשבת מה באמת הוא רוצה כי שניה אחת ורואים כי הוא לא מבין הרבה

ולא ממש ישפר כלום. הרכב הזה בטח נקנה ככה ועומד אולי על 50 כוחות סוס TOP

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם

השיפורים הכי משתלמים לרכבך הם:

פילטר פתוח

הורדת ממירים

דוד זרימה חופשית

דיאטה

לרדת מידה אחת בקוטר הג'אנט

זהו, מעבר לזה אתה תפשוט רגל - כי סובארו גראנד לאונה שנת 97 לא משפרים אלא מחליפים,

זהו דגם משפחתי ולא ספורטיבי בעליל! הוא בכלל לא תוכנן להיות כזה, לכן להפוך אותו למשהו ספורטיבי תהיה טיפשות וחלמאות לשמה.

סובארו לא סתם הוציאה דגם ספורט נפרד לגמרי;

הכל שם שונה! אם זה ביכולת הקירור, הנעה, הזרקה, נשימה, מחשב, גיר, דיפרנציאלים, מידות וחוזק מכלולים עוד רבי רבים!

מסקנה:

אם אתה מחפש משהו מעט מהיר יותר ממה שיש לך כרגע ואתה יודע שבעתיד בוודאות לא תרצה משהו מהיר יותר!! - אז תעשה את מה שאמרתי לך למעלה,

אם אתה מחפש משהו חזק הרבה יותר מ-10 סוסים (ראה: רשימה למעלה) ואימפרזה טורבו GT כבדה עליך

ואתה בכל זאת רוצה משהו זריז, חסכוני עם פלטפורמת שיפורים עתידית (עד הג'וק הבא שיבוא לך - ותאמין לי הוא מגיע מהר מאוד) הייתי הולך על איביזה טורבו (ורק טורבו ולא משהו אוטמוספירי אחר).

• תוכן חדש...