Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 בעיות, הראשונה שאני במהירות 110+ יש לי רעידות ברכב, זה קורה גם בזמן הילוך אחורי, ולפעמים בזמן שהרכב עומד ברמזור, מה יכול לפתור את הבעיה?

ובעיה שניה שהמזגן דולק יש לפעמים כמו רעשים מוזרים מתוך הדשבורד באזור התא כפפות, רעש כמו טיקים כאלה ובזמן שזה קורה מד הטורים יורד קצת עולה קצת ברצב מהיר...מה זה יכול להיות? יש מצב חוטי הצתה?

פורסם

לירון שלום רב, וברוך בואך לפורום!

רעידות קשה לאבחן, ולהצביע על הסיבות לכך דרך מסך המחשב.

רעידות במהירות גבוהה, יכולות להגרם משלל סיבות, שקשה להצביע עליהם ולבודדם מאחרים, בין היתר רעישות במהירות גבוהה, יכולות להגרם מצמיגים לא מאוזנים, לחץ אוויר לא תקין, פגם או בלט בצמיג, המורגש בעיקר במהירות גבוהה, חופש בציריות, מיסבי גלגלים מתלה קדמי הכולל את מסרק ההגה, זרועות לתפוחי ההגה, משולש עליון ו/או תחתון, בולמי זעזועים, וצמיגים כוון פרונט ועוד..

רעידות בנסיעה לאחור , יכולות להצביע על בעיית ציריות, תושבת גיר ומנוע מיסבי גלגלים אחורים, וצמיגים אחורים.

לסכום גש למוסך, ואו למכון הגוי.

לגבי רעידות בעת הפעלת מזגן יכולות לנבוע ממגבר טורים לא מכוון/ לא תקין, תרמוססט מדחס ועוד..

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לגבי המזגן, יש סיכוי שהמדחס מתקרב לסוף חייו.

ברכב שלי התחיל רעש של תקתוק ולאחריו נתפס המדחס. אחרי המקרה הזה

ולפני שהוא הוחלף, הדלקה של המזגן הייתה מכבה את המנוע כי הוא היה מנסה לסובב

מדחס תפוס.

יש מצב שקפיצת הטורים היא המאבק של המנוע בסיבוב המדחס.

ג"ש למזגנאי, אולי יש דרך להציל איכשהו את המדחס.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...