Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לנסוע רוורס יש הרגשה של ברקס תפוס ,עם הרבה גז האוטו זז אך איך שעוזבים הוא נעצר כאילו נוסעים עם אמברקס , ניסיתי ללחוץ את הרגלית של האמברקס ולשחרר כמה פעמים אין שינוי זזה לא נראה כאילו משהו ברגלית תפוס.

קדימה האוטו נוסע רגיל בלי בעיה.

בדקתי אחרי נסיעה של כמה מטרים קדימה לא רוורס ,אף גאנט לא חם אך עשיתי סיבוב טיפה חד וננעל לי אחד הגלגלים במהירות של 5 קמ"ש .

אני לא יודע אם יש בעיה בגיר או בבקאקס או בברקסים עצמם.

מה שכן יש מכה כאילו משהו משוחרר כשאני נותן ברקס וזה חדש זה לא היה פעם קודמת. האוטו עמד שבועיים לא נראה לי שזה כתוצאה מעמידה בחום.

רעיונות? במידה וזה ברקסים ניתן לשחרר בעזרת הפיטמת ניקוז או שרק גרירה למוסך?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

נורא פשוט לבדוק, תעלה כל גלגל בתורו לאוויר ע"י ג'ק ותסובב.

אם שני האחוריים לא מסתבבים בלם היד תפוס.

אם הבעייה בגלגל אחד הברקס נתפס וניתן לנקז עד לשחרור.

תתחיל באחוריים שם על פי התאור שלך נמצאת הבעייה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם הבעייה בגלגל אחד הברקס נתפס וניתן לנקז עד לשחרור.

זה נכון רק אם ה"תפיסה" היא בגלל צינור בלם סתום, שאינו מאפשר ללחץ להשתחרר.

אם התפיסה מכנית -בוכנה תקועה, או קפיץ בלמים שבור - ניקוז לא יועיל.

אבל שווה לנסות....

עודד

פורסם

רן צדקת!

הרמתי את האקס האחורי עם גק' ,גלגל שמאל מסתובב בקושי אבל מסתובב.

גלגל ימני תקוע וזז כמה מילימטר ביחד עם כל התוף (כנראה בגלל שניסיתי לנסוע זה נחלש וצריך לחזק או להחליף את ה4 ברגים שמחזירים את התוף לציר).

פתחתי את הפיטמת ניקוז ובמקביל דפקתי על התוף ,הגלגל השתחרר ונע בקלות אבל יש דפיקה ממנו שהוא מסתובב(הנעתי את האוטו ושמתי בD)

אגב כרגע רק גלגל אחד מסתובב ,יכול להיות שהגלגל השני גם תפוס אך בדקתי והאוטו זז בלי גז אז אני ישאיר למוסך לטפל בזה.

כרגע שהאוטו באוויר רק הגלגל שהיה תפוס מסתובב השני מנסה ומפסיק ,יש בעיה בבק אקס?

פתחתי את הפיטמת ניקוז ויצא הרבה נוזל ברקס זה אומר שכרגע אני ינסע עם 3 ברקסים במקום ה4?

עם גז שני הגלגלים מסתובבים שעוזבים השני נעצר ורק זה שהיה תקוע ממשיך להסתובב במהירות.

שבוע הבא אני ינסע למוסך -יש רעיונות מה הבעיה? יכול להיות שיש בעיה בברק ובאקס ביחד?

חיפושיות 73-74

פורסם

ברור אני צריך רק לעשות ניקוז אוויר לגלגלים האחוריים לפני נסיעה אני לא עולה ככה לכביש.

אבל למה ניתן לסובב כל גלגל בנפרד ?זה לא אמור להיות כיוונים נגדיים? אני מסובב אני מרגיש התנגדות של האקס אבל הגלגל השני לא מסתובב.

כל גלגל מסתובב בנפרד כרגע אך עם התנגדות של האקס עצמו.

חיפושיות 73-74

פורסם

נסעתי היום למוסך ,יש לציין שעכשיו האוטו טס לעומת מקודם בגלל שהוא נע בחופשיות, הגעתי למוסך שם פורק הגלגל והדראם ,הכל מלא שמן והסנדלי בלימה נספגו שמן והתנפחו ולכן הגלגל נלחץ ונעצר ,הוזמן קיט מייסב ומחזיר שמן וסנדלי בלימה וחרטית תופים ,ומחר האוטו יהיה מוכן.

הוצאה קטנה זה לא יהיה כי דרוש פירוק כל האקס האחורי -אבל עם בטיחות אני לא משחק יעלה כמה שיעלה.

חיפושיות 73-74

פורסם

אצלי יש תופעה מאד דומה בפיירמונט- רק בנסיעה קדימה דווקא! אבל לצערי במיקרה שלי זה נראה כאילו הלך הגיר...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי תרים עם גק את האקס האחורי במידה וזה הנעה אחורית ,ובדוק אם הגלגלים נעים או תפוסים כמו שהיה בגלגל אחד אצלי.

אם זה הנעה קדמית תרים את כל הפרונט ותבדוק.

חיפושיות 73-74

פורסם

הנעה אחורית, אלא מה?!:twisted::-D פורד פיירמונט שנת 79- עדיין עשו מכוניות האמריקאיות "כמו שצריך"!:twisted: (אומנם מנוע "קטן" 3200- אבל עדיין!). האמת הייתה לי תחושה שהגלגל נתקע- אבל עכשיו נראה כאילו שני הגלגלית תקועים, וכשאני נותן גז- המנוע נכבה כאילו משהו תוקע אותו לגמרי!:cry: האוטו עומד כמה שנים- מדי כמה חודשים הנעתי אותו, אבל לא ממש נסעתי כבר די מזמן- לפחות איזה 9-10 חודשים! למה אני חושד דווקא בגיר- כי הוא נוזל לאט מאיפשהו, וכשבאתי- לא היה בו שמן, מלאתי- ואז התחילו התופעות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה כנראה צריך לעשות טיפול בגיר להחליף שמן ופילטר ולקווה שזה יסתדר.

שהגלגלים באוויר הם מסתובבים?

אני נתתי מכות עם פטיש על הדראם ובמקביל הפיטמת ניקוז הייתה פתוחה ונזל המון שמן עד שהגעתי לשחרור הגלגל .

אולי כדאי לנסות עם פטיש קצת על הגיר אם הטיפול לא יעזור אין מה להפסיד.

אם אתה רוצה מוסך מומחה לאמריקאיות יש את GMONE בגלגוליה שאני ועוד המון בעלי גיפים ואמרקאיות מטפלים אצלו ,מחירים טובים ובעיקר ידע ומקצועיות.

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה- עוד לא היה לי זמן להתעסק בבדיקות, הואטו כאמור עדיין עומד ומחכה לתורו לשיפוץ...

פורסם

התיקון עלה 1200 שקל שכללו ,קיט מחזיר שמן ומייסבים 450 ,חריטת תוף 200 ועוד כמה דברים +עבודה.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...