Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלא יש הרבה שחושבים ככה, אבל מפחדים להביע את הדעה הזאת כי זה לא פופולרי.

אני גם חושב שלשחרר 1000 מחבלים זה מעשה טיפשי, אמוציונלי שיגבה מחיר כבד.

צריך לחשוב מהראש, להפעיל הגיון בסיסי ובריא.

 

רק אתמול ראינו מה מחבל אחד חסר צלם אנוש מסוגל לעשות.

עכשיו תכפילו את זה ב1000, מצטער אבל זה לא שווה גם לשחרר נשיא/ראש ממשלה משבי החמאס.

 

אם כבר הולכים בשיטה של שחרור מחבלים, שיבחרו דג שמן אחד, שישחררו אותו לעזה ושירדפו אותו בעופרת יצוקה 2.

פורסם

תוסיפו ללבטים את הבעיה שאחרי פעם אחת של כניעה עלולות להיות עוד: הרי קל מאוד לחטוף אזרח/ית פה וילד שם. גם חיילים. ואז לדרוש מחיר עצום, בין אם מחבלים שהושקע מאמץ מודיעיני וצבאי עצום כדי ללכוד אותם, בין אם סכומי עתק או כל דרישה אחרת. מישהו יכול להבטיח או אפילו לערוב שזה לא יהיה התרחיש?

בעיה. גדולה. לא נראה שיש לה פתרון.

 

אני בספק אם למישהו מאלו שמחליטים יהיה אומץ ליזום פעולת שחרור במקום רחוק גם כשיהיה מידע מבוסס. מסובך וקשה ועלול להיות במחיר יקר מאוד. עוד בעיה.

 

אולי רעיון של הבן שלי יכול להיות פתרון: שישראל תחטף להם חיילים ומנהיגים. במזרח התיכון מתנהגים כמו במזרח התיכון.

אבל גם פה, ביצים יש בסופר, לא למי שמקבל החלטות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא נראה לי שזה מתאים לעמוד דומיה.

עושים את זה בשביל אנשים מתים,ואני עוד מלא תקווה שהוא חי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אולי רעיון של הבן שלי יכול להיות פתרון: שישראל תחטף להם חיילים ומנהיגים. במזרח התיכון מתנהגים כמו במזרח התיכון.

אבל גם פה, ביצים יש בסופר, לא למי שמקבל החלטות.

 

למה ללכת רחוק?

אפשר היה להשוות את תנאי הכליאה של האסירים הבטחוניים שלהם לתנאי הכליאה של שליט, קרי ללא ביקורים, ללא לימודי תואר ואם אפשר - אז עם עבודת פרך להצדיק את האוכל שהמדינה נותנת להם.

 

אבל היי - אנשי השב"ס פוחדים שזה יגרום למהומות בבתי הכלא ולכן גם האופציה הזו נגנזה...

פורסם
אבל היי - אנשי השב"ס פוחדים שזה יגרום למהומות בבתי הכלא ולכן גם האופציה הזו נגנזה...

 

יש לך סימוכין לטענה זו?

 

ממתי אנו צריכים לפחד ממה שהקאקערים האלה יעשו בבתי הכלא? צריך לדאוג לכך שזעקות ה"הצילו" של האסירים בבתי הכלא שלנו יגיעו לחמאס ומהר. עד עכשיו אני לא מבין מדוע ישראל לא פרסמה רשימה שמית של אסירים שהיא מוכנה לשחרר, ולהתנות את שחרורם ביציאת שליט לחופשי. הדבר שהחמאס הכי חושש ממנו הוא לחץ של משפחות האסירים והרחוב הפלסטיני בסוגיית האסירים, דבר שיכול לערער את השלטון שלו. הגיע הזמן ללחוץ לחיות האדם הללו על הנקודות החלשות האלה.

פורסם

כהרגלינו הממשלה מתנהגת בצורה לא ברורה.

החלטות חצויות.

עופרת יצוקה? חצי

האם נתיישב ביו"ש או לא? לא ידוע

 

עברו 5 שנים. שהם 4 שנים ו364 ימים מאוחר מידי.

 

מאז, המחיר עבור גלעד רק הרקיע שחקים.

האופציה למבצע צבאי לא הייתה קיימת ולא קיימת גם כיום. הרי ברור שהוא ימות.

הלחץ שהיה אמור להיווצר מעופרת יצוקה לא נגרם כי פשוט לא עשינו שם כלום חוץ מלירות כדורי סרק על בניינים.

בערך כמו שישראל מגיבה על כל קסאם, שולחת טיל בעלות 30 אלף שקל לחול בעזה.

הממשלה שלנו היא הצגה שנשלטת על ידי האו"ם וארה"ב.

פורסם
יש לך סימוכין לטענה זו?

 

הטענה נכתבה בעקבות לא מעט פרשנויות בטחוניות שאני קורא ושם זה גם נכתב.

אין לי אסמכתא להמציא לך, אבל האמן לי שטיעון הזוי כזה אינני מסוגל להמציא בכוחות עצמי.

×
×
  • תוכן חדש...