Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה ימים אני מנסה לברר האם ניתן באופן חוקי לאשר מנוע 1275 של מטרו במיני 1000 ?

דיברתי עם חברת המזרח שהפנו אותי לקמור ששללו את אפשרות לתת אישור.

דיברתי עם מרכז המידע של משרד הרישוי ונאמר לי שאני חייב להגיע לעמדה מספר 1רק כדי לשאול את השאלה הזאת.

יש לי אפשרות לקנות מנוע מיבוא עם שטר מכר מסודר.

ביצעתי המון חיפושים בפורום ובכלל אבל אין שום מידע מדוייק מהזמן האחרון על הנושא.

בקיצור מישהו יודע את התשובה ???

בתודה רבה

ניר

NIR .Y

פורסם

ערב טוב

אני אכן ביצעתי את ההחלפת מנועים בין נפח 998 לנפח 1275

החלפתי את המנועים בשנת 2006

בדקתי את הסדרות של המנועים שאני יכול אז היה שם בחור בשם חגי שאישר לי את ההחלפה היום הוא כבר לא שם .

הדבר הכי טוב לעשות זה ללכת למשרד לפני עמדה 1 בחולון ולשאול את כול השאלות עדיפות יום ראשון 7:00 בבוקר .

החלפת גודל של גלגלים אפשרי בכול מכון טסטים בעלות של 30 שקל לפי התוכנה אוטודאטה .

ערב טוב

ובהצלחה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
מידע חיוני מאוד תודה רבה

שאלת השאלות אם רכב אינו קיים באטודאטה מה עושים מצב כזה ?

כול רכב קיים תחת איזה שהיא כותרת באוטודאטה

המיני נמצאת תחת הכותרת רובר/מיני רובר

בהצלחה

מיני רכב שכובש את הלב]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי

היום בדקתי במכון טסטים לגבי העברת המנוע באוטו דאטה זה מופיע הדגם של האוסטין על מטרו אבל אמרו לי שצריך אישור מוסך ועמדה 1

טל האם יש לך את האישור שבעבר נתנו לך ?

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

לאיזה אישור אתה מתכוון שנתנו לי ?

אם זה לאישור מוסך אז זה אישור מחורר והוא ניקרא שטר מכר כי המנוע לא יובא מחו"ל הוא שלך .

וזה גם אישור שהתקנת המנוע בוצעה במוסך מורשה .

את האישור מעמדה מס' 1 קיבלתי אחרי שהבוחן בדק וראה שמספרי המנוע ומידת הצמיגים נכונים .

עם שני האישורים האלו נכנסתי להוציא רשיון חדש במשרדים שמאחורי מסלול עמדה מס '1 ושם הם לוקחים את האישורים האלו.

בהצלחה

יום טוב

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

לגבי אישור הרכבה במוסך לא בעיה הוא התכוון שצריך אישור מרובר או משהוא כזה שהמנוע מתאים לרכב

קצת מוזר כי זה מופיע באוטו דאטה אז מה הבעייה הם פותחים שם בעמדה 1 ורואים את הדגם לא?:roll:

פורסם

המנועים של מיני הם מנועים בשני סדרות מנועי H הסטנדרטים והנפוצים ומנועי A

אין שום סיבה שלא יאשרו את המנוע במידה ורשום באוטו דאטה .

לא קיבלתי שום אישור כתוב הלכתי עם הרכב לחגי בזמנו שהיה הוא ראה נכנס עם אבא שלי למשרד חתם והלכנו לעמוד במסלול עד שבוחן אחר יראה ,אחרי זה אבא שלי נכנס למשרדים עם הניירות שהבוחן נתן לו על אישור של השינוי נפח מנוע וגלגלים

ויצא עם רשיון שבו כתוב נפח 1275 וגלגלים 12 וכמובן שעליו צריך לשלם שוב אגרה

בהצלחה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אוקי תודה נגיע לזה בנתיים עדיין לא התחלתי כלום ברכב

מקוה להתחיל בקרוב !!

פורסם

מיני היא מיני ולא יהיו לה ביצועים של המאה ה- 21.

אני החלטתי להשאיר את המיני שלי בנפח המקורי.

גם אז, ב"כאילו". יש לי הרגשה שאני נוסע על קצה של קליע ולא חשוב שזה בסך הכל 40 קמ"ש..

אני בעד מקוריות. :mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם
מיני היא מיני ולא יהיו לה ביצועים של המאה ה- 21.

אני החלטתי להשאיר את המיני שלי בנפח המקורי.

גם אז, ב"כאילו". יש לי הרגשה שאני נוסע על קצה של קליע ולא חשוב שזה בסך הכל 40 קמ"ש..

אני בעד מקוריות. :mm_yeah:

+1 8)

פורסם

אבל אמרו לי שצריך אישור מוסך ועמדה 1

טל האם יש לך את האישור שבעבר נתנו לך ?

כשאומרים לך שאתה צריך "אישור עמדה מספר 1" זה לא איזה נייר אישור שאתה צריך להביא לו, הכוונה היא שאתה צריך ללכת לאשר את הרכב בעמדה מספר 1.

מדובר בהליך שפעם היה סיוט של החיים, היית צריך לתפוס טור ב 5 בבוקר (אני לא מגזים!) וגם אז, בשביל להתקבל באותו יום היית צריך לשלם למישהוא.

היום הוא הרבה יותר פשוט כי נפתרו מתופעת המאעכרים, הייתי בעמדה מספר 1 פעמיים בזמן האחרון (בחיפה), הגעתי ב 10:00, ב 10:20 כבר הייתי אחרי שעברתי במשרד והוצאתי רשיונות חדשים מעודכנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי בעמדה מספר 1 בחולון לפני שלושה שבועות ביום ראשון בשבע וחצי בבוקר

במשרד לצד "העמדה" דווקא כן פגשתי את חגי שאמר שהוא כבר לא קשור (???)

לדבריו צריך אישור להרכיב מנוע 1275 במיני מהחברה היבואנית ובלי זה אין אפשרות לאשר אפילו שאישרו כבר בעבר.

כפי שסיפרתי בהודעה הראשונה יש עם זה בעיה(בגלל שחברת המזרח כבר לא בעלת המותג מיני

ובקמור יבואנית המיני החדשה לא מוכנים לעזור בשום אופן)

בקיצור כנראה שהדרך הזאת לא פשוטה.

NIR .Y

• תוכן חדש...