Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פירקתי בוכנות ,צילינדרים, ראשים,טלטלים, נשאר רק לפתוח בלוק אך הוא לא נפתח משום מה.

המנוע עישן ודפק ובגלל זה הוחלף .

הראשים עם פיח ושמן אך נראים טוב (אין סדקים ,שסתומים שלמים)

הבוכנות גם עם פיח ושמן אך נראות תקינות.

הצילינדרים חלקים איפה שמהלך הבוכנה ,בנקודות המתות יש שריטות הם נראים למראה עיין תקינים.

מייסבי הטלטלים יש עליהם מעט שריטות .

לקראנק יש חופש איך מודדים כמה? ניתן לנדנד אותו כמה מ"מ טובים וזה מגיע כמעט לס"מ עכשיו שהטלטלים בחוץ.

פירקתי את כל הברגים של הבלוק אך הוא לא נפתח ל2 .. מה עושים? אני רוצה לשלוח את הקראנק לחריטה .

כל מה שאני אומר תקין או לא תקין זה למראה העין הבלתי מקצועית שלי יכול להיות שאני טועה.

אני לא מבין למה המנוע כל כך עישן ודפק אם הכל נראה בסדר.

לפני כשנה בערך המנוע עבר חצי אוברול שהוחלף בו -בוכנות וצילינדרים משומשים ,מייסבי טלטל ,פין בוכנה ,רינגים ,ושיפוץ ראשים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

במבט נוסף רואים בבירור כי הראשי מנוע מלאים בשמן וזה מעיד על צילינדרים עייפים ,אני ילמד קצת על המנוע הזה ואולי ירכיב סט חדש של בוכנות וצילינדרים .

איך בודקים אם הטלטלים תקינים? ניתן להשתמש באותם חלקים שפורקו?(כמובן לאחר שיעברו ניקוי)

מישהו יודע איך פותחים את הבלוק?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...