Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה, אל תשלחו אותי לשרשורים, אחרי חצי שעה נהייתי מבולבל כבר.

האימפרזה שלי עברה טיפול 100K לפני שבוע, אך עדיין יש צילצולים מהמנוע, בעיקר בסל"ד מתון (נהיגה עירונית).

הבנתי שההמלצה היא תוסף 44K של BG. שאלות:

האם יש טעם בהוספת התוסף לאחר טיפול גדול?

אם כן, היכן אני מוסיף אותו בדיוק בתא המנוע? אשמח לתמונה, ראיתי את תמונות האינפוזיה בפולו, אבל לי יש סובארו...

היות והרכב ממודל לא ממש ישן, האם יתכן שריקון פחית תוסף למיכל הדלק תעשה את העבודה, או שבכל מקרה צריך אינפוזיה?

תודה

הכי טוב FSI!

פורסם

היי

44K הוא תוסף מומלץ מאוד שהוכיח את יעילותו.

אין שום בעיה להוסיף אותו לאחר טיפול גדול - להיפך כי הוא עושה דברים שבטיפול כלל לא עושים (ניקוי פיח, מזרקים וכו').

לדעתי אין כל צורך לעשות איתו כל מיני אינפוזיות וכו' - זה לא יעודו ולמרות שרבים וטובים בפורום עשו זאת, אני ממליץ לך לפעול בדיוק לפי ההוראות (להוסיף למכל דלק מלא).

בשביל אינפוזיות יש חומרים יעודיים.

בכל מקרה לפני זה אולי כדאי שתחזור למוסך לבדיקת כיוון ההצתה, יכול להיות שזו בעצם הבעיה.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם
בבקשה, אל תשלחו אותי לשרשורים, אחרי חצי שעה נהייתי מבולבל כבר.

האימפרזה שלי עברה טיפול 100K לפני שבוע, אך עדיין יש צילצולים מהמנוע, בעיקר בסל"ד מתון (נהיגה עירונית).

הבנתי שההמלצה היא תוסף 44K של BG. שאלות:

האם יש טעם בהוספת התוסף לאחר טיפול גדול?

אם כן, היכן אני מוסיף אותו בדיוק בתא המנוע? אשמח לתמונה, ראיתי את תמונות האינפוזיה בפולו, אבל לי יש סובארו...

היות והרכב ממודל לא ממש ישן, האם יתכן שריקון פחית תוסף למיכל הדלק תעשה את העבודה, או שבכל מקרה צריך אינפוזיה?

תודה

עשית טיימינג לאחרונה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני גם בדרך לשים K44 , השאלה שלי על איזו כמות דלק יש לשים את המוצר?

לירן, כל הזמן אותה השאלה ? בצע חיפוש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לדעתי אין כל צורך לעשות איתו כל מיני אינפוזיות וכו' - זה לא יעודו ולמרות שרבים וטובים בפורום עשו זאת, אני ממליץ לך לפעול בדיוק לפי ההוראות (להוסיף למכל דלק מלא).
פורסם

אריאל - כוון הצתה נבדק בטיפול

איציק - טיימינג הוחלף ב87K, לפני כחצי שנה.

האם יש תוסף מוצלח יוצר מ44K? אני מניח שבהפרש של 50 ש"ח שווה את הכי טוב שיש, אלא אם כן אכן 44K הוא הכי טוב.

הכי טוב FSI!

פורסם
אריאל - כוון הצתה נבדק בטיפול

איציק - טיימינג הוחלף ב87K, לפני כחצי שנה.

האם יש תוסף מוצלח יוצר מ44K? אני מניח שבהפרש של 50 ש"ח שווה את הכי טוב שיש, אלא אם כן אכן 44K הוא הכי טוב.

שוב שלום,

תראה אני לא מומחה אבל מנסיוני (מעל 17 שנה על הכביש ובדרך כלל עם גרוטאות... :wink: ) ומנסיונם של רבים וטובים בפורום הזה ובפורומים אחרים, אם הוא לא הטוב ביותר אז הוא אחד הטובים שיש ואין טעם לחפש משהו אחר.

ועוד שאלה: האם אתה מתדלק במקום קבוע?

לי הייתה בעיית צלצולים ב 309 וכול מה שעשיתי לא עזר, לבסוף בהמלצת ג'רמי מנהל הפורום של YNET החלפתי תחנה והעניין הסתדר, מס' שבועות לאחר מכן התחנה הראשונה הופיע בכתבה על תחנות דלק שמוהלות את הדלק שלהן....

אריאל

פורסם

אני מתדלק באותן תחנות דור ואלון שאמא שלי מתדלקת את הA4 שלה. בשני המקרים אוקטן 95. אצלה אין צלצולים

הכי טוב FSI!

פורסם
איפה הסיכוי יותר גדול למהילה, בתחנה שעובדת המון או בתחנה שבקושי עובדת?

שאלה מעניינת.

לדעתי בשני המקרים הסיכוי זהה:

בתחנה שעובדת הרבה "שווה" למהול כדי להרוויח יותר ובתחנה חלשה שווה למהול כדי לפצות על הכנסה נמוכה, כך שזה ממש עניין של מזל למצוא תחנה כשרה.

אגב, התחנה שנתפסה מוהלת שדיברתי עליה בהודעה הקודמת היא התחנה של דור (לפני מס' חודשים הם הפכו לדלק) בכניסה הדרומית לרחובות - תחנה שעובדת חזק מאוד באזור.

• תוכן חדש...