Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזמנתי שלושה מוצרים , שניים זהים מאותו מוכר ועוד אחד ממוכר אחר.

עבר חודש מאז מועד ההזמנה.

איך אני בודק אם הם במכס(מגנים אחוריים לפלאפון תופסים במכס?)

בגלל שזה מוצר ראשון שלי, יכול להיות שהכתובת לא נכתבה נכון (למרות שלא נראה לי כתבתי אותה מעולה).

אני אבדוק עם חוייבתי בכרטיס אשראי.

מתי מגשים "תלונה"?

תודה

פורסם

לחץ על SENT PAYMENTS (נמצא בערך באמצע המסך הראשי)

בחר בעסקה שעשית ולא קיבלת את המוצר, לחץ על DETAILS

בתחתית העמוד יהיה לך לינק ל Resolution Centre

לחץ עליו, תבחור באפשרות הראשונה - ITEM DISPUTE

ואז שם תבחר DID NOT RECIVE ITEM

ואז תכתוב את שקנית, ואין TRACKING NUMBER, והמוצר עדיין לא הגיע ועבר מלא זמן

לאחר מכן - זה יפתח תביעה מול המוכר.

אחר כך, תחזור למסך הראשי, ובצד ימין יופיע לך Open Disputes & Claims - אם לא מופיע, אז בתפריט למעלה איפה שכתוב OVERVIEW - ADD FUNDS וכו', אז יש שם לינק ל RESOLUTION CENTER ואז VIEW .

ואז יש לך שם אופציה שנקראת ESCALATE TO PAYPAL משהו כזה - שזה מעביר את זה לשיפוט של PAYPAL (אחרת אם לא תעשה את זה, תצטרך לחכות לתגובה של המוכר ובלה בלה בלה, עדיף לתת ל PAYPAL לבדוק את הנושא- ב 99% הם פוסקים לטובתך בכל מקרה)

בקיצור אחר שעשית את זה, פשוט תמתין, תוך כמה ימים אתה תקבל את כספך בחזרה.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מזמין מאיביי כנראה שהשתמשת בPAYPAL, החיוב כבר בוצע.

אני אמליץ לך לשלוח מייל או ליצור קשר עם המוכר. לבדוק מולו מתי הוא שלח, אם יש מספר חבילה (כשהזמנתי משהו מהונג קונג, המוכר אמר שאין לו מספר חבילה כי זה עולה כסף שם, ולכן הם עושים את זה לחבילות של 50 דולר ומעלה)

במידה וכל המאמצים כשלו. והמוכר מסנן אותך או מתחיל לערבב אותך עם שטויות, זה הזמן להכניס לו איפה שכואב.

מרגע החיוב יש לך 45 יום לפתוח Dispute בPAYPAL, כלומר להגיד לפייפאל ששילמת על משהו ולא קיבלת אותו.

הם מדברים עם המוכר ובודקים למה לא הגיע. במקרה והמוכר לא עונה/לא מתעניין/ממציא תירוצים, אתה מקבל מהם זיכוי על החיוב ולמוכר סוגרים את החשבון PAYPAL.

במידה ושילמת בדרך אחרת, אז חוץ מלדבר עם המוכר אין יותר מדי מה לעשות.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

שילמתי דרך פייפאל כמובן.

איך אני מוצא את המספר פריט שאני יכול לראות איפה הוא?

שלחצתי דיטטילס- הוא רשם שזה הוששלם.

הזמנתי משני מוכרים שונים, שניהם לא הביאו לי? אני חושב שיש בעיה בכתובת למרות שהרשמתי אותה נכון.

איך אתה יודע(שניר) שאין מספר מעקב(ב תמימות אני שואל לא תקיפה )

פורסם

מצטער שאני מתפרץ אבל גם אני הזמנתי מוצר מאייבי ושילמתי דרך פייפאל , ועכשיו בדקתי טראק נאמבר וזה מה שמופיע :

Detailed Results:

spacer.gifspacer.gifAttempted Delivery Abroad, August 25, 2010, 12:09 pm, ISRAEL

Out of Foreign Customs, August 24, 2010, 5:10 am, ISRAEL

Into Foreign Customs, August 24, 2010, 5:09 am, ISRAEL

Into Foreign Customs, August 23, 2010, 5:33 am, ISRAEL

Arrived Abroad, August 23, 2010, 5:33 am, ISRAEL

Arrived Abroad, August 14, 2010, 1:05 pm, JORDAN

International Dispatch, August 09, 2010, 6:08 am, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099

Arrival

Electronic Shipping Info Received, August 06, 2010

החבילה הגיעה לישראל ב-25 לאוגוסט ? או שאני טועה ? כי עד עכשיו לא קיבלתי שום הודעה מהדואר.

פורסם

אם זה היה מגיע לדואר,היית אמור לקבל פתקית הביתה ולבוא לאסוף מהסניף הקרוב לביתך.

אולי זה משהו יקר שמתעכב במכס ובסוף תצטרך להגיע לשם ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה עולה 124 דולר .

איזה מוזר בדקתי באתר של דואר ישראל עם הטראק נאבר ומופיע שם שהחבילה הגיעה לדואר שלי ליד הבית , אבל עדיין לא קיבלתי הודעה :shock:

פורסם

גש לדואר ובדוק אם הדואר הגיע, קרה לי כבר מספר פעמים שלא קיבלתי הודאה והפריטים ישבו בדואר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אבדוק על הבוקר .

פותח הדיון- בעיקרון אתה אמור לקבל מייל מהמוכר או מפייפאל בנוגע להזמנה שלך ובפנים אמור להיות טראק נאמבר , תבדוק את המייל.

אצלי לדוגמא פייפאל שלחו מייל כזה עם הכותרת הזאת :"More details on your shipment " ובפנים היה Tracking number ...תבדוק גם אתה.

• תוכן חדש...