Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגיד לך בדיוק מה הבעיה אצלך (הייתה לנו את אותה הבעיה בהונדה סיווק)

בשנתיים שהרכב על הכביש, ההגה קיבל "מכות" בגבול שלו (למשל את מסובבת עד הסוף ימינה ואז יש מגבלה שהוא לא יכול להסתובב יותר) וככל שההגה מקבל יותר "מכות" אז עם הזמן מגיעים גם הרעשים מההגה כשמגיעים סיבובים יותר גדולים שמתקרבים ל-MAX של ההגנה (או לגבול, איך שתרצי לקרוא לזה)

אבי, בזמנו ניגש למוסך ואמרו לו בדיוק כמו שאמרו לך - הכל בסדר, אבל הוא עדיין התעקש לתקן זאת ומאז ההתעקשות והתיקון נעלמו הרעשים (זה היה ברכב הקודם שלנו)

אני לא יכול להגיד לך בדיוק מהו מקור הבעיה, אך הבעיה היא ידועה - לא משמעותית, אבל מומלצת לתיקון (לפחות אני ממליץ, גם בכדי למנוע רעשים לא נעימים)

יום טוב!

פורסם

דן, אני קצת לא בטוח שאתה בכיוון.

מה שאתה מדבר עליו ב"גבול" וכו זה קשור לתיגבור הגה הידראולי ולבעיות במשאבה ובמערכת ההידראולית - שאכן פועל עליה לחץ קיצוני בצדדים (וברוב ספרי הרכב אף כתוב במפורש שמומלץ לא לסובב את ההגה עד הסוף / להשאיר אותו במצב כזה) ואלו הרעשים במיוחד כשההגה מסובב עד הסוף.

במאזדה 2 - ההגה מבוסס על מערכת חשמלית לגמרי (לא משאבה הידראולית חשמלית ולא מונעת פולי - פשוט מערכת חשמלית מא' ועד ת') - ככה שזה לא ממש רלוונטי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...