Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חפש רנו מגאן 2001-2003 המחיר בין 15-25K לידנית (שים לב לקנות בנזין ולא דיזל) אוטו בטיחותי ואמין.

ולא יקר לאחזקה (חוץ מהחלפת טיימינג אחת לארבע שנים...)

ראשית תודה על ההמלצה. אוהב מאוד את העיצוב, אגב, במיוחד של אחד הדגמים.

חיפשתי באתרי יד שניה, ואני שם לב שלרכבים האלו יש קילומטראז' מאוד גבוה - אפשר להגיד שמעטים פחות מ-200,000 (בשנתונים שציינת). כמה זה משמעותי לדעתך, איפה בערך להעביר את הגבול, וגם כמה בערך שווה הקילומטראז'?

(תשובה למשל - אל תקנה מעל 300 אלף, משם כל 50,000 שווים לך 5,000 ש"ח במחיר, לדוגמה)

תודה! ותודה לשאר המגיבים עד כה!! אני ממש מעריך את העזרה שלכם...

פורסם
אם אתה מחפש רכב לא קטן במימדים וחסכוני בהוצאות אולי תשקול רכב היברידי. טויוטה פריוס או הונדה סיוויק הייבריד אפשר להשיג בערך החל מ80000 ש"ח לדגם משנת 2007. רק קח בחשבון שאלה רכבים שדורשים החלפת סוללה פעם ב8 שנים בערך.

בשביל לחסוך בהוצאות אתה גם יכול לשקול להתקין מערכת גז ב8K ולשלם כ-3 ש"ח על גז במקום 6 וחצי ש"ח על בנזין. עוד אופציה לחסוך זה לתדלק בביו דיזל, אבל זה נושא שתצטרך ללמוד לבד מהגוגל.

קראתי קצת על ביו-דיזל, זה באמת מאוד מעניין. כשהתחלתי לחפש אוטו, חשבתי רק על העניין של החסכון בדלק - גז, היברידי, מה לא. אחרי זה, חשבתי יותר לעומק, והבנתי שבהתחשב בנתוני השימוש שלי, הדלק לאו דווקא יהיה פרמטר כ"כ משמעותי. אם ברכב היברידי למשל אני אחסוך יחסית בדלק, אז הטיפולים והתיקונים (ממה שהבנתי) יקרים יותר, וכנראה שבכמות הנסיעה שלי, שהיא לא גדולה מדי, אני אצא שווה כמו רכב רגיל. הרי מה שחשוב לי זה שההוצאה הכוללת תהיה סבירה ככל האפשר, לאו דווקא הדלק נטו. האם אני צודק בשיקול שלי ?

פורסם
קראתי קצת על ביו-דיזל, זה באמת מאוד מעניין. כשהתחלתי לחפש אוטו, חשבתי רק על העניין של החסכון בדלק - גז, היברידי, מה לא. אחרי זה, חשבתי יותר לעומק, והבנתי שבהתחשב בנתוני השימוש שלי, הדלק לאו דווקא יהיה פרמטר כ"כ משמעותי. אם ברכב היברידי למשל אני אחסוך יחסית בדלק, אז הטיפולים והתיקונים (ממה שהבנתי) יקרים יותר, וכנראה שבכמות הנסיעה שלי, שהיא לא גדולה מדי, אני אצא שווה כמו רכב רגיל. הרי מה שחשוב לי זה שההוצאה הכוללת תהיה סבירה ככל האפשר, לאו דווקא הדלק נטו. האם אני צודק בשיקול שלי ?

אני לא חושב שעלות אחזקה של רכב היברידי תהיה יקרה משמעותית, או בכלל, משל רכב בנזין מקביל חוץ מהקטע של החלפת הסוללה. לתשובה יותר מדויקת תצטרך לשאול מישהו שיש בבעלותו רכב כזה. אני הייתי שוקל ברצינות קניית רכב היברידי אם הייתי במצב שלך.

בנוגע לרכבי בנזין, הדגם הטוב ביותר שעולה לי לראש כרגע זה פיג'ו 107 שעולה חדשה בערך 70K. אתה תקבל אוטו קטן חסכוני ואמין שסוחב יופי בכבישים מהירים יחסית לגודלו.

פורסם

פןפקורן,מדבריך ניכר שאתה מעיין הרבה, הרבה מאוד, על נושאי רכב ברשת, מחפש המון מידע על כלי רכב. וזה טוב.

וגם שאתה יותר מידי מחושב, ורק לצורך הדמייה - נדמה לי שאתה מאקסל כל פרט ומייד בודק את השפעתו.

אפשר לנסות לנחש איזה תחום אתה לומד...

אין ולא תהיה תשובת פלא. ואף אחד לא יגיד לך,כנראה, רק האוטו הזה יתאים לך.

שקלל את הפרמטרים שלך ולך על דגם או שניים.

לדעתי אל תקנה רכב חדש וכן תעשה את כל הביטוחים הרלבנטיים. עוד לא נהגת דקה! נניח שפה ושם יכול לקרות אירוע,

נניח שתהיה הנהג הכי טוב בארץ - אבל יש גם עוד הרבה אחרים בכבישים שהם לא נהגים הכי הכי, בלשון המעטה.

אם השיקול הכספי לא משמעותי - קח רכב בין 3-4 שנים מיד ראשונה פרטית. אם הוא במצב טוב מאד - וכעת לך ללמוד איך בודקים - לא סביר שיהיו תקלות רבות מעבר לבלאי של השנים, וזה לא הרבה שנים.

למצוא אוטו זול - עד 20K במצב טוב - זה פרוייקט, ותראה כמה שרשורים יש פה על זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

פרסם שרשור חדש, עם תקציבך. ציין מה הדרישות.

זה לא פורום רואי חשבון. זה פורום רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...