Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפשת רכב טוב למשפחתי , אשמח להמלצות ולעזרה על דגמים מועדפים שמתאימים לתקציב (:

תודה מראש!

פורסם

מהן דרישותיך מהרכב?

ידני/אוט'?

כמה נפשות?

תא מטען? וכו'

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדיף אוטומט ; אנחנו 4 נפשות ,5 מושבים יספיקו ; תא מטען צריך להיות בינוני-גדול (חשוב מאוד שלא יהיה קטן.) ; אני מעדיפה שהמנוע לא יהיה מעל 2000 נפח וגם שלא יצרוך הרבה דלק. כמובן שהאוטו יהיה צריך לנסוע גם נסיעות ארוכות, הוא לא ישמש רק לנסיעות עירוניות.

תודה! (:

פורסם

מבחינתי כשמדובר במשפחה אין מחיר לבטיחות. ההמלצה שלי - רנו מגאן או פיג'ו 307 - הכי הרבה "אוטו" בשביל התקציב שלך, רכבים מרווחים מאוד ומאובזרים למדי עם רקורד בטיחות מעולה.

ולכל המלעיזים שיטענו לגבי עלויות אחזקה/אמינות וכו' - אני מדבר מנסיון כשאני אומר שהשד אינו נורא כ"כ, וממילא רכבים ישנים יכולים להיות "לימון" רציני גם אם קוראים להם מאזדה. לדעתי, כמה מאות או אלפי ש"ח בשנה יקנו ראש שקט מבחינת הבטיחות והנוחות, וכמובן - רכיב שהוחלף כבר,ממילא פחות צפוי לעורר בעיות בעתיד...

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...