Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם יש סוגים מסוימים בלבד של נוזלי קירור שמתאימים טויוטה יאריס או שכל נוזלי הקירור מתאימים?

תודה

פורסם

נוזל הקירור המקורי הינו מסוג Super Long Life Coolant, נוזל קירור מקורי של טויוטה בצבע אדום המיועד להחלפה פעם ב 5 שנים או 160,000 ק"מ.

מדובר בנוזל מסוג HOAT וכאחד כזה הוא קצת יותר יקר ואיכותי מהנוזלים הזולים שיש בשוק.

נוזל קירור כדוגמת ה G12+ שקבוצת פולקסווגן משתמשת בו הוא נוזל איכותי ביותר ומסוג HOAT שמתאים לשימוש גם ביאריס. אני מציע לך לחפש נוזל מהסוג הזה בלבד ולא להתפשר על נוזל קירור סטנדרטי ב 30 שקל מאוטודיפו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נוזל הקירור המקורי הינו מסוג Super Long Life Coolant, נוזל קירור מקורי של טויוטה בצבע אדום המיועד להחלפה פעם ב 5 שנים או 160,000 ק"מ.

מדובר בנוזל מסוג HOAT וכאחד כזה הוא קצת יותר יקר ואיכותי מהנוזלים הזולים שיש בשוק.

נוזל קירור כדוגמת ה G12+ שקבוצת פולקסווגן משתמשת בו הוא נוזל איכותי ביותר ומסוג HOAT שמתאים לשימוש גם ביאריס. אני מציע לך לחפש נוזל מהסוג הזה בלבד ולא להתפשר על נוזל קירור סטנדרטי ב 30 שקל מאוטודיפו.

איתמר.

אז "פזכולנט 6" לא הולך? יש לי שלושה כאלה בתא המטען.....

פורסם

אני לא יודע מה המאפיינים של הנוזל הזה.

אני לא בקיא מספיק ברזי הכימיה, אך יכול להיות שערבוב נוזלים מסוגים שונים עלול ליצור ריאקציה כימית שתתקוף מתכות או גומי ומכאן הדרך לנזק פוטנציאלי קצרה. בשיטוטי ברשת נתקלתי בלא מעט אזהרות בנושא נוזלי קירור, אבל אני לא יודע עד כמה רציניות או מקצועיות הן היו.

איך שלא יהיה כדאי לבצע שטיפה למערכת טרם ההחלפה של נוזל הקירור. גם לנקות את המערכת וגם לנקות שאריות של הנוזל הקודם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...