Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי פיאט פונטו שנת 2000 דגם הידני והפשוט ,כלומר בלי נעילה מרכזית ובלי חלונות חשמל..חשבתי למכור את האוטו אבל קשה לי לוותר עליו.לכן החלטתי שאני רוצה להתקין בו בתור התחלה חלונות חשמל..

אז ככה אם מישהו יוכל להביא לי מידע על כמה פחות או יותר עלויות עומדות על התקנה ואבזרים לרכב ספציפי, ומקומות בארץ שמתעסקים בזה.עדיפות לאזור ירושלים...

הודה לכם מאוד..:lol:

פורסם

על מקום להתקנה בירושלים אני לא ממש יכול להמליץ לך, אבל ההמלצה שלי בשבילך היא ללכת לפירוקיה ולקנות את המנועים של החלונות חשמל, מתגים, התקעים והשקעים של 2 הדלתות, נעילה מרכזית, וכל דבר אחר ששכחתי, ולהרכיב אצלך.

זה לפי דעתי יהיה יותר קל להתקנה, יעלה פחות ויהיה יותר איכותי מסתם משהו שלא שייך לפונטו.

את ההתקנה עצמה יכול לעשות כל מקום של התקנות לאוטו או מוסך לפי דעתי.

הכי זול בשבילך יהיה אם תמצא בפרוקיה ותשאל מחיר ואז תשאל מחיר התקנה, שאתה מביא את החלקים בעצמך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני התקנתי חלונות חשמל ונעילה מרכזית בפזיו שלי לפני כשנתיים וחצי, אצל אבי אביזרים בתלפיות. לא אגיד שזה היה זול. אבל זה עובד מצויין

פורסם
על מקום להתקנה בירושלים אני לא ממש יכול להמליץ לך, אבל ההמלצה שלי בשבילך היא ללכת לפירוקיה ולקנות את המנועים של החלונות חשמל, מתגים, התקעים והשקעים של 2 הדלתות, נעילה מרכזית, וכל דבר אחר ששכחתי, ולהרכיב אצלך.

זה לפי דעתי יהיה יותר קל להתקנה, יעלה פחות ויהיה יותר איכותי מסתם משהו שלא שייך לפונטו.

את ההתקנה עצמה יכול לעשות כל מקום של התקנות לאוטו או מוסך לפי דעתי.

הכי זול בשבילך יהיה אם תמצא בפרוקיה ותשאל מחיר ואז תשאל מחיר התקנה, שאתה מביא את החלקים בעצמך.

במחיר של כל דבר בנפרד + הרכבה עדיף להביא פונטו שלמה מפירוק ולהחליף את כל הדלתות + הרכבה של כל החשמל.

נ"מ יש ב4 הדלתות אז זה מייקר את כל העניין.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

נכון צודק עדיף ללכת לפירוק ומשם להביא את החלקים..תודה על הייעוץ...

עוד שאלה ברשותכם...

למישהו יש מושג איזה כלים צריך בשביל הפירוק של החלקים האלה..? (מהדלתות, אבזרי חשמל)..וכל מה שקשור בזה...:-o

פורסם

בעיקרון, סט אלן וסט טורקס בתור התחלה. (לא סט 1.5-6 הנשלפים, אלא סט אמיתי)

מברגים מכל הסוגים ורב מודד.

הבסיס של הבסיס לDIY.

לא לשכוח:

1. חיפויים של הדלתות הקדמיות כולל הידיות.

2. חיפויים בתעלות. אני מתאר לעצמי שאצלך החיפויים ערומים, תצטרך חיפויים עם הצמות עליהם.

לדעתי, העלות עולה על התועלת. במחיר שתעשה את כל העבודה, תוכל למכור את שלך ולקנות פונטו רמת גימור ELX.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...