Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם יש טעם 'לפחד' מלקנות מהמקומות שהזכרתי.

הייתי ב אוויס הציעו לי כמה רכבים,

המוכר שם טען כזה דבר: שרכבי השכרה עדיפים על רכבי ליסינג לפעמים משום שמטפלים בהם יותר טוב,

וגם הם מוכנים להוריד לי את המחיר של הרכב שראיתי ב 15% מהמחירון(כי זה ליסינג\השכרה) .וגם להוריד לי עוד 10 אחוז משום שבעתיד יהיה לי קשה למכור את זה (הוא אומר לי שאין מה לפחד....)

השאלה האם כדאי לקנות רכבים מהשכרה\ליסינג(כמובן לאחר העברת בדיקה במכון מורשה)?

או להתרחק בכלל , משום שבעתיד יהיה לי קשה יותר למכור את זה?

תודה

פורסם

הבעיה מתחלקת ל 2: תפעולית ומסחרית.

בשוק שלנו בו השמועות, הדיעות הקדומות, בילבולי הביצים וחוסר המיקצועיות שולטים, אין קשר בין הרכב והמחיר.

ראה במחירון ובהתיחסות את מה שקורה לסיאט ופולקסווגן למרות שזה אותו רכב.

ראה גם את ההתיחסות לליסנינג והשכרה. משום מה רכבי ליסינג ממוצבים במקום גבוה מהשכרה למרות שכפי שכתבת רכבי השכרה מטופלים ומושגחים טוב יותר. יש גם את הסיפור המצחיק של ליסינג מימוני שזאת הלוואה לרוכש פרטי ואין לה קשר למצב הרכב. אבל כמובן וכמקובל המילה "ליסינג" כבר גורמת לצרות.

מאידך, אני בעד קניית רכב מחברת השכרה משני טעמים: החברות הגדולות בדרך כלל זקוקות לשם טוב בכל הנוגע לרכב שהן מוכרות. ושנית, אלה חברות שחייבות לפי החוק לתת את מירב המידע ולא להסתיר דברים כי עיסוקן הוא במכירת רכב, בין היתר.

הנסיון הפרטי שלי ושל גיסי בשתי מכוניות מהשכרה, ניסן אלמרה, שלי מאלדן ושלו מאויס, היה רק טוב. שקיפות, רכבים מטופלים, אפשרות בחירה של כמה מכוניות מאותו שנתון, טיפול אדיב ואפשרות לטרייד אין והעיקר, שני רכבים ששירתו אותנו נאמנה הרבה זמן והמון ק"מ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מהנסיון שלי (עבדתי בעבר שתי חברות השכרה גדולות) הטיפול ברכבי השכרה מזעזע והם עוברים התעללות ע"י הלקוחות והעובדים, למרות זאת יש יוצאים מהכלל ולכן תבדוק את הרכב בקפדנות.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...